Născută în anul 1988 la poalele Munţilor Ceahlău, mai exact în Orăşelul Bicaz aflat în Judeţul Neamţ, controlată atât fizic cât şi psihic de locurile natale, reuşesc cu o plăcere nemaiîntâlnita să răscolesc în amintiri, iar pe baza acestora să îmi alcătuiesc visul. Alcătuiesc portretul unui personaj zâmbăreţ, dezavantajul meu în unele circumstanţe fiindu-mi caracterul visător, compromis de gânduri uneori nechibzuite. Am terminat Facultatea de Jurnalism în cadrul Universităţii Hyperion, ani în care am reuşit să îmi dobândesc de la profesori cu har, cunoştinţele necesare în tainele scrisului.

Sunt la început de drum şi doresc să învăţ a mă perfecţiona cu ajutorul celor cu experienţă. Nu dispun încă de premii, titluri care să mă pună în evidenţă, imagini pompoase dar ţin în mână un dar moştenit, un prestigiu pe care aş dori să îl fructific în cinstea strămoşilor mei. Tatăl Ion, un om simplu al acestei poveşti, a reuşit să îmi transfere acest talent, lăsându-mi cu bună credinţă acest har.

Extraordinar de complicat, completabil, cu o armură grea, greu de străpuns, cu mii şi mii de obiecţii, acesta este secretul legat de această fiinţă care se străduie cu o oarecare desfătare, să îşi aştearnă cu litere colorate, uneori gândurile, alteori ideile, mereu obiecţiile. Aceasta vietate, acest mic nepreţuit farmec, vietate cu mâini şi picioare, zâmbet copilăresc, o multitudine de miresme şi arome împroşcate uneori cu pete mari şi negre de cerneală.

10752018_10202958865764261_23536054_n