Articole Similare

Adevărata iubire şi prieteni loiali sunt două lucruri foarte greu de găsit.

Adevărata iubire şi prieteni loiali sunt două lucruri foarte greu de găsit.

Sunt greu de găsit, da! Şi mai ales prietenii. Suntem prea mulţi şi prea haini. Disperaţi după nimic, după speranţe inutile, după războaie. Devenim inutili unii pentru alţii, ne eschivam unii de alţii, nu mai înţelegem ce este bine şi ce rău. Ne este frica de noi şi de cei care ne sunt aproape. Ne rănesc cei apropiaţi iar timpul nu mai salvează nimic din noi. Din cei care ne dorim să ţinem aproape tot ce este frumos. Ne plângem că nu avem, ne văităm că nu trăim bine şi uităm că noi, unii pentru alţii suntem cei mai importanţi. Ne urâm, ne bârfim, ne batjocorim. Trăim într-o cocină modernă utilata benefic, cu minţi prea sclipitoare şi cu oameni prea ieftini.

Adevărata iubire se găseşte greu, iar să te poţi bizui pe cineva, să fie alături de tine, să ştie că într-o relaţie greşeşti, iubeşti, suferi, munceşti, plângi, este greu. Este dificil să mai iubeşti! Acum când sexul este inevitabil şi salvator. Este dificil să mai găseşti pe cineva sincer, pe cineva care să te trezească dimineaţa zâmbind. Cineva care să ştie că veşnicia unei relaţii nu constă doar în prezenţă obligatorie, ca într-o relaţie sunteţi şi prieteni, şi iubiţi, şi amanţi. Vă aveţi unul pe altul mai mult decât orice, pentru că acolo se petrec cele mai mari fericiri dar şi regrete, bucurii dar şi supărări, lacrimi de fericire dar şi de tristeţe. Este greu, iar oamenii nu mai înţeleg asta!

În schimbul prieteniei, alţii prefera invidia, bârfa şi vorbele fără rost. În schimbul celui mai de preţ sentiment, iubirea, oamenii preferă relaxarea, prefera să nu se implice în ceva complicat, ceva greu şi, după cum zic unii, aproape imposibil.

Adevărata iubire poate ține o veşnicie, atât cât îţi doreşti să lupţi, munceşti şi să fii fericit.
Prietenii loiali îi ai o viaţă, indiferent de situaţie, distanţe, povesti şi amintiri. Indiferent dacă timpul a intervenit prea adânc. Rămâne acolo, mereu, fără întrerupere.
Iubirea şi prietenii sunt întotdeauna greu de găsit! Dar şi când îi găseşti, când timpul ţii scoate în cale şi când nu trece zi fără să nu te gândeşti la ei. Atunci eşti sigur! Fericirea ta este a lor, iar fericirea ta va fi pentru ei, totul.


Cartea erotică o găsești aici https://stylishedbooks.ro/produs/amantele-trecutului/

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL