Articole Similare

 Am fost primul tău secret și ultimul păcat.

 Am fost primul tău secret și ultimul păcat.

”Țigară după țigară, lacrimă după lacrimă, pas după pas, corpul meu ți-a dansat aproape în agonie misterul. Te-am deslușit greu, iar uneori aproape că mi-a fost imposibil să știu cine ești. Ce mă apropia de tine era doar un miraj, o atracție supremă pentru care prima dată nu am voit să amestec corpurile noastre. Am fost egoistă și mi-am negat amărăciunea trupului excitat să te aprobe, sânii să-ți primească palmele și coapsele mângâiere. Te-am primit în mine ca un fior adânc, ca și cum o săgeată magică m-a spulberat în mii de bucăți, iar apoi te-am lăsat pe tine să mă reconstruiești.

În taină am compus prima noastră seară, îți amintești? O taină perfidă, o pasiune echilibrată, tu mă construiai, iar la fiecare atingere pielea mea se contura perfect sub licărirea ochilor tăi.

Ai pășit în sufletul meu în surdină, ca o melodie preferată, ca și cum în corpul meu un concert de muzică simfonică urma să înceapă. Iar la sfârșit, elegant, ți-ai desfăcut nasturii fracului negru, l-ai aruncat peste iluziile noastre, mi-ai înfășcat trupul încă firav și cu o pasiune memorabilă ai făcut dragoste cu el. O iubire tantrică, un secret pe care nici cel mai renumit judecător a lumii nu va reuși să îl deslușească…”


Cărțile erotice scrise de mine pot fi găsite aici: https://stylishedbooks.ro/pachet-amantele-trecutului


 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL