Articole Similare

Am supravieţuit pentru că focul din mine a ars mai tare decât focul din jurul meu.

Am supravieţuit pentru că focul din mine a ars mai tare decât focul din jurul meu.

Nu contează ce facem. De atâtea ori chiar nimic nu contează mai mult decât noi. Noi suntem primii şi apoi cei din jurul nostru. Iar dintr-un milion de suflete zbuciumate, inima noastră, cea care se zvârcoleşte înlăuntrul nostru este cea mai importantă. Ce arde în noi este pasiunea, este talentul, sunt sentimentele şi emoţiile. Da! Zvâcul respectiv care uneori îţi face pielea de găina, alteori te face să lăcrimezi şi de atâtea ori îţi dă încredere. Sentimentul care atât de mult îşi doreşte să te facă să explodezi de bucurie care se îngâna cu lacrimile, care îţi bruiază respiraţia şi simţurile.
Am supravieţuit! Şi de atâtea ori privesc în urma zâmbind. De unele lucruri îmi este foarte dor, iar pe unele le trăiesc înzecit acum. Dacă aş muri acum şi aş învia din nou nu mi-aş dori altă viaţă! Nu. Mi-aş dori-o tot pe aceasta dar să o trăiesc mult mai intens, să o pătrund, să fiu mult mai veselă şi conştientă de frumuseţile din viaţa mea.
Focul m-a ghidat. Instinctul, dreptatea, cheful teribil de a trăi viaţa din toate poziţiile. Nu am vrut să ratez nimic şi chiar dacă au fost lucruri pe care nu am fost sigură, le-am făcut, nu pe toate, dar intenţionez să nu ratez nimic, pentru ca nici ele nu vor să mă rateze pe mine.
Simt! Şi asta pentru mine este cel mai important. În orice fac, orice visez, orice planta o plantez….o simt! Îi dau viaţa şi culoare. Aprind focul în orice, indiferent de ce fac. Chiar dacă spăl, calc sau gătesc, chiar dacă plâng sau râd, eu acolo am grijă de fiecare dată să aprind ceva iar de acolo să-mi trag învăţămintele.
Nu sunt înţeleaptă! Nu, nici gând! Cred ce mai bine pe mine mă defineşte cuvântul: emoţie. Această flacără intensă ce arde în mine fără de care nu ar mai avea niciun rost să învii.

Știi de ce? Pentru că fără ce arde în mine nu va arde nicicând in jurul meu.

Dacă dorești să afli misterul amantelor, poți comanda romanul erotic #AmanteleTrecutului aici: https://stylishedbooks.ro/produs/amantele-trecutului

 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL