Articole Similare

Ascultă, drăguță! Inteligența ta, picior peste picior, ar arăta mai sexy cu o carte în mână.

Ascultă, drăguță! Inteligența ta, picior peste picior, ar arăta mai sexy cu o carte în mână.

Vrei să fii sexy și  inteligentă? Citește, bea un pahar cu vin și mulțumește-te cu ce ai. Perfecțiunea nu s-a inventat nici măcar în cărți, iar poveștile pe care unii alții le scriu s-ar putea să-ți completeze ținuta de seară, rochia aia neagră și mulată pe trup, cu cele mai frumoase accesorii. Te asigur, zâmbetul îți va fi mai larg, mintea mai deschisă și sufletul gata de iubit. Vreau să te învăț ce înseamnă sexul în cuvinte și să-ți prezint ce fel de orgasm s-ar putea să primești. Unul pe care sigur îl vei ține minte o bună perioadă de timp.

Rujează-te, hai, pune-ți pe tine o lenjerie sexy, du-te în bibliotecă și alege un nume care te reprezintă.  Curaj, haide, mângâie-o și iubește-o. Simte-i parfumul și lasă-l să te învăluie. Ademenește-ți simțul olfactiv, apoi cel vizual. Întinde-ți corpul firav pe un pat moale, apoi pătrunde acolo. Sărută cu pupilele până la epuizare acele cuvinte. Permite-le să te emoționeze, să te excite și apoi să te facă să râzi sau să plângi. Fii ce personaj îți dorești, joacă ce rol vrei tu, aici ai voie. Ai pătruns? Uhh, simți? Îți place? Dacă da, continuă, nu te opri, devii enervant de sexy și de plăcută. Zâmbești frumos și atât de sincer, sunt sigură că scriitorul dacă te-ar vedea, sigur s-ar îndrăgosti de tine. Și nu doar el. Începi să strălucești și parcă unele cuvinte deja se potrivesc perfect cu sânii tăi excitați. Pesemne că ai ales o carte bună, una care sigur îți va oferi o noapte furtunoasă.

Te las, nu vreau să te deranjez. Sunt sigură că mâine inteligența ta va fi sexy, fără nicio altă bijuterie scumpă în plus.


Cărțile erotice scrise de mine aici: https://stylishedbooks.ro/pachet-amantele-trecutului


 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL