Articole Similare

Ascultă-mă! Eu sunt o persoană bună, dar dacă devin rea, mai întâi întreabă-te de ce…

Ascultă-mă! Eu sunt o persoană bună, dar dacă devin rea, mai întâi întreabă-te de ce…

Ascultă-mă! Eu sunt o persoană bună, dar dacă devin rea, mai întâi întreabă-te de ce…

Îmi place să cred că sunt o persoană bună, că ofer tot ce trebuie atunci când este nevoie şi că mă comport aşa cum trebuie cu unii, chiar dacă ei nu merită acest lucru. Îmi place să cred că sunt înţeleaptă, inteligenta şi că acţionez aşa cum trebuie în faţa lor, în faţa persoanelor pentru care întrebările sunt fără răspuns. Îmi place să cred că sunt sinceră frumos, iar zâmbetul meu ajuta la digerat.
Eu sunt o persoană bună pentru că ştiu când să plâng şi când trebuie să râd, pentru că iubesc tot ce mă înconjoară, pentru că ştiu ce înseamnă să sufăr, pentru ca drumurile mele nu au fost întotdeauna foarte bine definite.

Este foarte posibil să par o persoană narcisistă, să pară că mă pun pe mine înainte de toate, că eman prea multă încredere de sine şi prea multă siguranţă. Dar aceasta este pastila mea pentru supravieţuire, aşa rămân neclintită şi puternică în faţa tuturor…
Eu sunt bună, dar şi nebună. Eu sunt şi iubitoare dar şi foarte rea, sunt miloasa dar şi indiferentă. Pentru mine există o balanţă, iar stâlpul ei fiind pur şi simplu persoana care o balansează. Persoana care nu înţelege ca echilibrul este esenţial în supravieţuire. Nimic nu este roz, dar întotdeauna totul poate fi reparat, iar pentru acest lucru sunt pregătită întotdeauna să devin rea. Pentru a echilibra, pentru a aduce bunăstare şi bunădispoziţie în viaţa mea.

Întreabă-te de ce sunt aşa şi analizează-mă înainte să vorbeşti, înainte să judeci şi înainte să trânteşti ameţitor vorbe despre mine. Fii pregătit înainte să ţi se par o persoană rea, echilibrează binele dintre noi, justifica neînţelegerile şi haide să fim mai buni. Nu mă poţi judeca pentru că nu ştii cu adevărat ce se întâmpla în sufletul meu, nu îmi poţi spune că sunt o persoană rea dacă nici măcar nu mă cunoşti. Dacă nici măcar nu ştii prin ce am trecut şi câţi oameni m-au dezamăgit pentru a ajunge aici. Nu! nu poţi face asta. Pentru ca nici eu nu o fac la rândul meu despre tine. Devin rea pentru că mă judeci fără să cunoşti cu adevărat realitatea, fără să te consulţi cu trecutul meu şi fără să analizezi prezentul meu. Devin rea pentru ca mişeleşte tu vorbeşti despre mine, pentru că nu înţelegi adevărata mea valoare şi pentru că nu îmi dai voie să îţi demonstrez cine sunt. Mă apăr! Da, şi aşa devin rea, puternică. Exact ca o fortăreaţă.
Ascultă! Eu sunt o persoană atât de bună, încât, dacă mi-ai vedea adevărata faţă, niciodată nu ai înţelege cum pot să fiu şi rea. Iar dacă devin urâcioasa, atunci te poţi întreba pe tine de ce? pentru ca atunci cu siguranţă ai uitat că tu trebuie să fii un om bun.

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL