Articole Similare

Avea scris pe trupul ei reguli care trebuiau încălcate…

Avea scris pe trupul ei reguli care trebuiau încălcate…

Pun mărturie pe zâmbetul tău. Îl folosești rar, dar mă incită. Ai ochii sticloși, iar pe chip așterni valuri de excitație. Mult prea serioase îți sunt buzele și prea mult îmi doresc să ți le mușc. Emani un soi de mister, ești parșivă și vicleană. Ți se potrivește sexualitatea și frenezia, îți vine bine, drăguță, ca o mănușă din piele pe care aș purta-o să-mi completeze ținuta. Lumea din jurul tău tresare atunci când tu-mi ștanțezi ochii cu privirea și valuri de emoție cuprind orice trup. Te privesc bărbații ca pe o enigmă, una pe care ar respira-o. Răspândești senzualitate, ce să-ți fac, exciți cu ochii tăi ageri mapamondul. Răsfeți lumea cu zâmbetul tău, femeie.

Se umezesc sute de buze, tu taci. Uiți să zâmbești, ei înghit în sec(x). Te joci cu mințile într-o tăcere frenetică. Mulți deja își imaginează trupul tău firav plutind excitat deasupra oricărui corp. Sânii tăi șoptesc povești nescrise, scriu versuri deocheate pe care părinții le-ar interzice oricărui copil. Gemi, mmm, exclami, și cu ochii închiși inițiezi un dans pe care deja atâta lume îl privește. Ești bună, femeie! Ca o înghețată pe care și cel mai simandicos om ar linge-o. Un orgasm prelungit, un dans invidiat. Haide! Ai voie să te dezlănțui. Surprinde-mă cu mișcările tale. Ești elegantă și diafană ca o rochie creată de un designer renumit. Pasiune și emoție, o făptură pe care orice bărbat ar iubi-o și toate femeile deja o invidiază. Tandrețe și sexualitate, o noapte de dragoste și un amurg sexual sălbatic.

Ești mărturia mea în fața lumii că feminitatea și misterul încă nu au murit.


Cărțile erotice scrise de mine aici: https://www.neverland.ro/carte/pachet-amantele-trecutului-volumul-1-secret-volumul-2-seductie-si-volumul-3-mister/


 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL