Articole Similare

Bărbaţii puternici sunt aparte.

Bărbaţii puternici sunt aparte.

Bărbaţii puternici ştiu când trebuie să facă sex cu o femeie şi atunci când trebuie să facă dragoste. Un bărbat puternic nu te linguşeşte şi nu îţi arunca cu năvala cuvinte mieroase. Bărbaţii puternici sunt al naibii de buni… la suflet, dar şi… la toate. Ştiu când trebuie să îţi spună povesti şi când trebuie să te mintă… frumos. Ştiu să se joace cu focul, dar şi cum trebuie să-l aprindă. Bărbaţii sunt sexy şi şarmanţi atunci când gătesc, atunci când murdăresc toată bucătăria doar pentru a satisface femeia… exact aşa cum îi place ei.
Un bărbat puternic ştie să te ridice, să te aline şi să te susţină, ştie să suporte femeia şi, mai ştie că, perfecţiunea nu există, iar păpuşile se strică repede. Adoră naturaleţea şi simplitatea, inteligenta şi fineţea. Iubeşte petrecerile împreună cu ea şi stabileşte normele de supravieţuire a unei relaţii de durată. Are braţe puternice, deşi aparent sunt fine, ştie când să fie atent şi când să greşească. Bărbatul puternic accepta, construieşte, întreţine şi îngrijeşte tot ce iubeşte. Ştie că toate cuvintele linguşitoare sunt de suprafaţă, ştie că tot ce este frumos acum, mai târziu se va termina. Caracterul lui dovedeşte că femeia care îi va sta alături, îl va completa, ştiind că întregul are nevoie de jumătăţi. Jumătăţi de suflete puternice pentru a întregi, pentru a compune atât de simplu şi uşor o relaţie perfectă.
Unui bărbat puternic îi poţi şterge lacrimile, dar şi cămăşile de amintiri. Îi poţi spune poezii fără să pari haioasă, iar el să te asculte pătrunzător. Unui bărbat puternic îi poţi găti, îi poţi zâmbi în cele mai grele momente, ca mai apoi el să înţeleagă că tu, femeie, eşti singura lui bază.
Un bărbat puternic, iubeşte! Şi ştie că iubirea nu durează doar trei ani, ci atâta timp cât comunicarea, înţelegerea şi înţelepciunea există.
Bărbatul puternic analizează, iar atunci când greşeşte nu aduce flori, ci preferă să discute, să comunice. Bărbatul dacă este puternic ştie cu ce se mănâncă o femeie, ştie că tacâmurile degeaba sunt de calitate dacă cuţitul nu taie. El iubeşte femeia, exact aşa cum o fac toţi, doar ca bărbatul aparte ştie să consolideze o relaţie aparte, femeia de lângă el completând întregul. El înțelege că femeia de lângă el nu este tot ce unii iși doresc a numi ”tot” femeie, mama, copil, casa, serviciu, frumusețe, lacrimi si multe blide. El întelege că femeia are nevoie de ajutor, că trebuie înțeleasă si,uneori, menajată. Știe ce este gelozia și ce fel de oameni caracterizează ea, încercând pe cât posibil să ocolească scenele josnice si momentele care ar transforma o relatie intr-o temniță.

Bărbatul aparte știe să iubească al naibii de bine, al naibii de frumos si al naibii de palpitant. Pentru că un barbat puternic nu este prințul pe cal alb, iar tu, femeie, nu vei fi prințesa lui. Vei fi o norocoasă, pentru că tot ce este aparte este și diferit. Bărbatul puternic nu este prinț si nici rege, el este tot ce consolidează o armată , o brigadă intreagă mereu gata pentru o luptă.

Bărbatul puternic râde puțin si zâmbește atunci când știe că o femeie trebuie să se îndrăgostească de zâmbetul lui.


Cărțile erotice scrise de mine le poți găsi aici: https://www.neverland.ro/carte/pachet-amantele-trecutului-volumul-1-secret-volumul-2-seductie-si-volumul-3-mister/


 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL