Articole Similare

Ce fac amantele de ziua îndrăgostiţilor? Dar oare ce fac amanţii?

Ce fac amantele de ziua îndrăgostiţilor?  Dar oare ce fac amanţii?

Sărbătoresc iubirea sau dragostea? Cred că nici nu mai contează ce, important este ca ei să o facă așa cum trebuie. Este singurul sentiment rămas de care putem să ne mai bucurăm. Restul este trecere a timpului repetare a unei sarcini monotone, îmbătrânire şi moarte fără a ști cu adevărat ce se intamplă.

Spunea cineva că: ”să fii amanta este o artă! Să reuşeşti să accepţi şi partea reală a bărbatului de lângă tine. ” Într-adevăr, aşa este! Nu este foarte uşor să ştii că persoana la care ţii îşi petrece ziua îndrăgostiţilor, iată… X 2. Ce bărbat norocos! Ar spune unii… iar altele: Ce nenorocită! Îi distruge viaţa!

De ce? De ce să îi distrugă viaţa? Sentimentele nu pot fi controlate, oricâtă putere deţinem. Este ca şi când te-ai îndrăgostit prima oară. Se poate întâmpla şi a cincea şi a şasea oară. Pentru că este un sentiment atât de frumos, atât de pur, încât ni-l dorim şi ne face plăcere să îl simţim. Poate deveni dificil atunci când dragostea se transformă în iubire. Dragostea poate veni şi la fel de repede poate pleca, doar că iubirea răstoarnă situaţiile întorcând unele poveşti cu susul în jos. Dar poate, până la urmă şi suferinţa îşi are rolul ei, chinul şi abandonarea.

Eu nu condamn pe nimeni!

În viaţa mea petrecută sau nepetrecută încă, pe lângă multe alte lucruri învăţate, ştiu că nu este bine să judeci!

Şi nu voi judeca! Astăzi şi poate, niciodată, nu voi judeca amantele şi amanţii! Toate îşi au un rol, din care fiecare învăţăm să iubim sau să nu mai greşim, ce este cu adevărat frumuseţea şi dragostea, care este rolul nostru printre aceste sentimente. Până la urmă, fiecare decidem ce tip de relaţie dorim să avem. Şi vă spun din proprie experienţă că „o relaţie deschisă” se dovedeşte a fi cea mai sănătoasă. Acolo unde poţi recunoaşte sincer şi cu zâmbetul pe buze spunând că:

“Da! Suntem oameni şi te iubesc dragul/draga mea, dar nu sunt sigur/sigură că îţi voi putea fi fidel/fidelă toată viaţa. Pentru că suntem josnici uneori, iar nenorocitele astea de sentimente nu pot fi stăpânite! “

Nu trebuie decât să poţi depăşi acest obstacol, să fii sincer cu tine şi cu cel de lângă tine.

Nu există femei neînșelate aşa cum nici bărbaţi proști! Pentru că da, întotdeauna o să existe alta mai bună ca noi, indiferent de cum arăţi, indiferent de cum gândeşti. Şi când spun: mai bună – nu mă refer la faptul că ar putea să te depăşească, ci la faptul că este ceva nou, acel ceva de care cu toţii vom avea nevoie la un moment dat.

Ei bine şi ce fac amantele și amanții de ziua îndrăgostiţilor? Eu cred că sunt fericite/fericiți.

De ce? Pentru că au ce sărbători.

 


Cartea erotică o poți găsi aici: https://stylishedbooks.ro/produs/amantele-trecutului/


 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL