Articole Similare

Ce înseamnă să fii o femeie erotică și senzuală?

Ce înseamnă să fii o femeie erotică și senzuală?

Ce trebuie să faci ca să nu-ți greșești ”meseria„ de femeie? Te-ai întrebat de multe ori dacă undeva greșești? Renunță. Întrebările nu-și au rostul dacă în primul rând tu nu ai făcut un pact cu tine. Scrie pe o foaie de hartie sau mâzgâlește-ți în minte tot ce îți dorești de la viață. Să fii iubită, să ai un bărbat iubitor și puternic alături, să ai un copil și să fii fericită? Dacă am scris eu lista înaintea ta, îmi cer scuze, draga mea, bănuiesc că asta ne dorim toate.

Dar, dar…înainte de a-ți scrie toate acestea, gândește-te! Ce ai făcut TU cu viața ta pentru a merita asta. Ești fermă în gândire, dreaptă și împăcată cu tot ce ai greșit până acum? Ai renunțat la neglijență și te-ai axat pe bunătate și împăcare cu sinele? Te-ai căutat peste tot și te-ai regăsit? Știi ce este bunătatea și zâmbetul sincer? Iubești tot ce te înconjoară, iar rochia scumpă a prietenei tale nu îți provoacă invidie? Atunci…ce crezi? Începi să îmbrățișezi senzualitatea cu tot corpul. Pentru că doar o femeie împăcată cu ea, veselă și iubitoare poate emana senzualitate.

Respiră, potrivește-ți starea cu rochia ta simplă și neagră, încalță pantofii cu demnitate și pășește. Haide, curaj, pieptul înainte și zâmbește. Știi să o faci, hormonii îți cântă frumos, ești erotică când știi să te porți cu tine și să te accepți așa cum ești. Toată lumea te privește și nu înțelege de unde atâta energie și sexualitate. O vor și ei. Cu totul. Cu tine și cu toate nebuniile alea frumoase care-ți dansează în creier. Știi de ce o vor? Pentru că doar o femeie care își respectă standardele și nu uită de unde a plecat este dorită. Cea care deși are mai multe probleme decât o bancă comercială își păstrează naturalețea și energia pozitivă. Să te păstrezi femeie lângă bărbatul care te iubește, nu o marionetă sau o ”puternică„. El nu are nevoie de asta, nu, el este puterea, tu ești cea pe care el trebuie să o ocrotească.

Nu te sfii să fii tu într-o lume rece! Fii tu, erotică, pasională, inteligentă și caldă, lumea are nevoie de tine.


Cărțile erotice scrise de mine aici: https://www.neverland.ro/carte/pachet-amantele-trecutului-volumul-1-secret-volumul-2-seductie-si-volumul-3-mister/


 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL