Articole Similare

Ce își dorește femeia la 30 de ani? TOTUL.

Ce își dorește femeia la 30 de ani? TOTUL.

Femeia după ce împlinește 30 de ani nu se mai mulțumește cu jumătăți de măsură, bărbați indeciși și iubiri tulburătoare. Fermă în judecată, echilibrată și mereu pregătită de luptă.

Deși nu este mereu frumoasă, timpul aruncând pe trupul și chipul ei, linii și kilograme în plus, ea înțelege, conștientizează și își primește maturizarea ca pe un buchet de flori târzii.

Ai grijă cu femeia la 30 de ani… este mai puternică decât oricând. Dacă îți dorești să te joci cu ea este ca și cum te-ai juca cu focul.

Da! Încăpățânată, uneori angoasă și capricioasă, cu pretenții mari de la viață, obraznică. Ți se pare că încă copilărește, că te sfidează cu privirea și că rujul îi stă perfect pe buze. Și chiar așa este! Pentru că ea, până la 30 de ani, femeia care iubește să fie femeie a învățat că manierele și inteligența o pot ridica mult mai ușor pe un piedestal.

Nu îi poți sta în cale, iar dacă îi privești ochii să fii sigur că acolo, în lacrimile pe care le-a vărsat cândva, îi zace sclipirea. De aia iubești femeia trecută de 30 de ani, pentru că ea abia acum începe să trăiască și să profite cu adevărat de ceea ce a învățat până acum.

Puternică, firavă, nostalgică și perfectă! O combinație lascivă dintre copil și femeie. Sexy și pricepută.

De ce își doreste o femeie totul la 30 de ani? Își face provizii, să fie sigură ca așa va rămâne toată viața.

 

Photo: Christina Ich


Cărțile erotice scrise de mine aici: https://stylishedbooks.ro/amantele-trecutului-pachet


 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL