Articole Similare

Ce trebuie să alegem dintre haos și un stil de viață sănătos?

Ce trebuie să alegem dintre haos și un stil de viață sănătos?

Alexandra: Draga mea, să ştii că un nou concept începe să împânzească colturile capitalei. Am fost abordată de o echipă de profesionişti şi mi s-a părut o idee fantastică.

Sara:Despre ce este vorba?

Alexandra: Un grup de tineri, foarte bine pregătiţi în domeniul sănătăţii, a sportului şi, a tot în ce constă echilibrul ideal pentru un corp sănătos, a scos pe piaţa o idee foarte bună. Catering Sănătos. Sunt curioasă ce părere ai.

Sara: Vreau să aud, sunt extrem de curioasă despre ce este vorba!

Alexandra: Este vorba despre sănătate în primul rând, despre cum trebuie să ne menţinem mâncând sănătos şi, mai ales despre nişte preparate speciale şi gustoase. Ce părere ai despre femeile din ziua de azi şi despre traiul haotic pe care ele îl abordează, uneori?

Sara: Cred că în funcție de maturitatea afectivă a fiecăreia, în diferitele etape ale vârstei ai o listă pe care o tot argumentezi sau o reduci, în funcție de experienţe… Pe la douăzeci şi puțin cauți pe cineva care să-ți întoarcă lumea pe dos. Când ți se liniştesc apele tulburi ale rațiunii nu mai vrei nimic altceva decât pe cineva care să-ţi ofere un stil de viaţa sănătos. Desigur, poți să fii și undeva la graniță, să oscilezi între cele două extreme. Şi-atunci începe partea dificilă și procesul de maturizare implicit…

Alexandra: Cum alegi între alb și negru? Între incertitudine și echilibru?!

Sara: Îmi place să cred că o femeie inteligentă e apta să-și asume orice fel de risc, în maniera în care e unul calculat! Altfel? Altfel indiferent de domeniul la care facem referire, riscul necanalizat prin prisma avantajelor, dezavantajelor și a oportunităților nu este altceva decât o acțiune sinucigașă!

Alexandra: Care dintre cele două alegeri te dezvolta, te hrănește, investește timp și afecţiune în sufletul tău?

Sara: Intuiția feminină rareori dă greș, dacă simți că haosul care ți-a extaziat simțirea și rațiunea are să dispară imediat după prima atingere în nuanțe de violet pasional ale răsăritului, dacă deși e prezent, nu-l simți în prezent și, nici nu-l poți proiecta în viitorul cel mai apropiat cronologic de momentul în care vă consumați. Dar mai ales dacă nu-ți asumi ca orice suflet care intra și iese din viețile noastre e o lecție sau o binecuvântare. Dacă simți că la tragerea cortinei, sufletul tău are să verse lacrimi dureros de fierbinți, care sapa-n straturile ființei tale șanțuri amare, atunci da glas și acțiune intuiției și-nchide-i ușa de acces! „Suntem prea tineri să fim atât de triști„, avem nevoie de armonie, de echilibru, altfel nu suntem altceva decât bucăți de carne posedate de instincte animalice… Învaţă să ai curajul, să iei decizii asumate prin prisma consecințelor care se VOR răsfrânge asupra ta… Nu te încăpățâna în a crede că oamenii pot fi proiecte personale, e o maximă veche și exprimată-n termeni simplii: „Lupul își schimba părul, dar năravul, ba!” , știau mai marii înțelepți ce știau, în concepția filosofico-religioasă karma pune în lumina următoarele: fiecare acțiune, fizică sau spirituală, are în mod inevitabil o urmare… Cam așa se întâmpla la loteria alegerilor, partea fenomenal de bună?!

Idea băieţilor de la Catering Sănătos mi se pare una ideală pentru educarea celor care nu au înţeles cât de esenţială este sănătatea. Ei pregătesc sârguincios preparate speciale, te învaţă ce ai voie şi, mai ales, îţi dezvolta plăcerea de a mânca doar sănătos. Îţi formează un program strict, cu exerciţii fizice şi alimente sănătoase.

Draga mea, ești arhitecta propriilor alegeri! Până atunci, think local, act global, prietenii de la Catering Sănătos vin cu o soluție care ne poate salva. Trăim într-un oraş agitat şi de multe ori suntem nevoiţi să mâncăm te miri ce. Aş fi foarte bucuroasă să primesc în fiecare dimineaţă, mâncarea pentru întreaga zi, ştiind că, ei se gândesc că eu trebuie să mănânc sănătos.

Alexandra: Noi, toţi suntem arhitecţii propriilor alegeri. Noi toţi trebuie să fim chibzuiţi şi, uneori, să lăsăm şi oamenii din jurul nostru să ne ajute. Trăim într-o lume în care singurătatea ucide încet, de aceea avem nevoie de oameni care să ne ghideze frumos, să ne înveţe cum să ne alimentăm şi cum să ne bucurăm de viaţă într-un mod cât mai plăcut. Iar cei de la Catering Sănătos ştiu! Şi ne pot ajuta, exact aşa cum visam şi avem nevoie.

De vorbă cu—> Sara Vasile

alexandra gheorghe13844297_10154000768503323_1590467289_o13867023_10154000769343323_455954606_n13872417_10154000771608323_394168402_n

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL