Articole Similare

Cea mai bună amantă pentru un bărbat este simplitatea, iar cea mai bună soție, sinceritatea.

Cea mai bună amantă pentru un bărbat este simplitatea, iar cea mai bună soție, sinceritatea.

Înțelegi? Un bărbat complicat nu poate iubi atât de profund cum iubește un bărbat simplu, iar amanta aceasta, simplitatea, îmbracă bărbatul în cele mai frumoase straie. Îi conturează zâmbetul si ochii, îl face mai șarmant și mai bun, lipsit de misoginism, de gelozie și răutate.

Simplitatea este frumoasă, nu perfectă! Dacă îți dorești să ții lângă tine un astfel de bărbat, trebuie mai întâi de toate să-l accepți, pentru că deși nu este atât de complicat ca restul, el îți poate da uneori dureri de cap. Știi de ce? Fiindcă acest bărbat, care preferă în loc de amante(femei), simplitatea, niciodată nu se va plafona, niciodată nu va aștepta. Unui bărbat simplu, nu îi vor cădea în plasă cele mai multe femei și nu își va face harem din tot cartierul, nu. El știe să aleagă, când, și pe cine, pentru că simplitatea nu îi dă voie să se arunce doar de dragul unor partide în paturi meschine. Pe el această caracteristică îl deosebește de restul, se lipsește de laude, știe să citească o carte, nu se sfiește să muncească și nici să îngenuncheze în fața unei femei.

În ochii lui niciodată nu vei observa narcisism, egoism și invidie, pentru că el preferă înainte de aceastea, ca lumea lui, cea pe care doar el o formează să fie una sinceră, la fel ca soția, iubita și nu în ultimul rând femeia care îl va completa toată viața.

Nu curvele, starea materială, hainele sau mașinile sunt amantele bărbaților, nu, nu asta definește cel mai bine bărbatul. Nu faptul că îți oferă flori și ciocolată în fiecare seară, iar sex faceți din când în când pe facebook. Nu pozele cu mașini scumpe și parfumurile pe care ți le dăruiește ”de împăcare” în locul unei conversații. Astea sunt lucruri care vor dispărea nu sentimente care te pot face fericită.

Alege să fii simplitatea lui, sinceritatea și femeia, nu curva care doar profită de ”bogățiile” lui.


Dacă dorești să afli misterul amantelor, poți comanda romanul erotic #AmanteleTrecutului aici: https://stylishedbooks.ro/produs/amantele-trecutului/

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL