Articole Similare

Cine sunt eu? o ceașcă de cafea tare într-o lume îmbătată cu vin ieftin.

Cine sunt eu? o ceașcă de cafea tare într-o lume îmbătată cu vin ieftin.

Iscusită și cu pașii agale, mințindu-mă uneori și prea înțelegătoare. Cu prea multe greșeli, împăturită cu păcate și judecăți, dar cu dreptate pricinuită în suflet. Un zâmbet copilăresc și o femeie capricioasă. O minte care iubește lumina lunii și un trup fragil îndrăgostit de puterea soarelului. Întodeauna am iubit puterea și am încercat să-mi izgonesc slăbiciunile departe. Mi-ar fi plăcut să fiu o femeie care nu plânge, dar uneori plâng, iar când o fac, corpul meu aproape că se usucă. Când pierd, sufăr! Când știu că trebuie să mă despart de cineva drag pentru totdeauna, atunci toată făptura mea se distruge. Se rup din mine bucăți care dintr-o dată zboară spre nicăieri. E greu să pierzi și foarte greu să te regăsești, la naiba!

Dar nimic pe lumea aceasta nu este fără cusur, iar singurul cusur pentru această regăsire am fost eu. Puterea, forța și tăria găsind-o laolaltă cu toate gândurile mele cele vechi. Printre oameni beți m-am găsit, măști, zâmbete false, make-up strident…printre ei, da, dansând și fericită, plângănd uneori și tristă

Cine sunt eu? tăria mea, forța și puterea pe care cândva le-am pierdut. O firmitură obsesivă de dreptate într-o lume în care oamenii au uitat că sărăcia inimii este lipsa stimei de sine.

Tăria de dimineață și gânduri împrumutate  din țigară uneori…


Cărțile erotice scrise de mine pot fi găsite aici: https://noicecitim.ro/pachet-amantele-trecutului


 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL