Articole Similare

Dacă îmi tai părul voi deveni zâna cea bună?

Dacă îmi tai părul voi deveni zâna cea bună?

O schimbare este benefică în viaţa oricărei femei, dar atunci când schimbarea vine forţată, în jurul ei formându-se doar nevoia de a dobândi performanţa în faţa publicului, mi se pare că eşuezi, indiferent de statura pe care o ai în societate.
Am observat că a început să se poarte “Bunătatea extremă” că, dacă faci bine şi prezinţi publicului totul, începând de la a dona din puţinul tău, până la părul pe care noi, femeile îl purtăm, unele sunt văzute foarte bine. Ba chiar încurajate! Dar oare cineva, din toate această învălmăşeală mondenă ar reuşi să îşi doneze podoaba capilară în secret? Să ascundă de publicul său faptul că face şi fapte bune? Ah, sigur că nu, am uitat că este în trend să fim umanitari, să ne donăm cei treizeci de centimetri. Am uitat că acum suntem în stare de orice pentru nişte like-uri, followers  etc. Uit mereu ce înseamnă să mai fii uman în zilele noastre.
Înţeleg nevoia oamenilor bolnavi şi, mereu sufăr când aflu că cineva este bolnav, iar dacă pot să o fac, ajut şi încerc să o fac cât mai în taină. Ştiu că este greu şi,mai ştiu că, avem nevoie de încurajări pentru a face bine, dar deja totul s-a dus la extrem. Am început să ne tăiem părul doar pentru popularitate, doar pentru a manipula şi a înduioşa.
Poate punctul meu de vedere este dus la extrem, sau poate că mie nu îmi place să fiu în trend, dar dragilor, începe să îmi fie frică şi, cred că, în scurt timp, părul lung al femeilor va fi o enigmă.
Sau poate că şi afişul cu “Cumpăr Păr” de pe toate stâlpurile ar avea o explicaţie.

l_2114721
Dacă îmi voi tăia vreodată părul, o voi face în taină, iar dacă vreodată o să-mi vedeţi podoaba capilară lipsa…să nu mă întrebaţi de ce. Schimbarea încă nu a devenit pentru mine o misiune virală, schimbarea mea va fi doar pentru mine, nu pentru toţi, nu pentru a impresiona, nu pentru a părea, de fapt, zâna cea bună transformată din vrăjitoare.

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL