Articole Similare

Dacă inima îţi spune să îţi urmezi visul, atunci continuă! Dacă cei din jurul tău cred că nu vei reuşi, nu îi crede şi urmează-ţi sentimentele.

Dacă inima îţi spune să îţi urmezi visul, atunci continuă! Dacă cei din jurul tău cred că nu vei reuşi, nu îi crede şi urmează-ţi sentimentele.

Totul depinde doar de tine! De cine eşti şi ce îţi doreşti să ajungi. Oamenii din jurul tău te pot ajuta sau te pot încuraja, îţi pot spune lucruri imposibile, te pot critica sau învinovăţi, dar nu contează, tu lucrează la propriul vis, lucrează bine iar roadele nu vor înceta să apară. Dacă visul tău este puternic şi cu adevărat îţi pasa de tine şi de ce îţi doreşti să ajungi, atunci aşa va fi. Nu contează cât de greu sau cât de uşor, nu contează dacă ai sau nu noroc. Toate se întâmpla la timpul lor, totul se întâmpla cu un rost iar răspunsurile la întrebările tale nu vor înceta să apară. Este normal să nu poţi mulţumi pe toată lumea şi este normal să fii nedreptăţit. Pentru ca aşa suntem cu toţii, cu toţii avem păreri noi, cu toţii luptam sau nu, puţini ştiu ce însemna să suferi şi apoi să ştii să apreciezi. Munceşte pentru visul tău şi nu te lăsa bătut, nicio vorbă urâtă în plus nu este mai importantă decât tine. Indiferent de obstacol, depăşeşte-l, indiferent de cuvinte, zâmbeşte frumos, indiferent de fapte, învaţă!

Urmează-ţi visul, te rog! Şi nu lăsa pe cei din jurul tău să te descurajeze. Pe mine au încercat mulţi. Mulţi au încercat să îmi spună că nu este bine şi că drumul meu este unul greşit. Mulţi îmi spun că nu mă înţeleg şi că aş putea greşi. Da, foarte bine! Eu greşesc, dar greşesc pentru că vreau să învăţ, pentru că îmi dau interesul şi nu mă las înmuiata de la primele vorbe dure. Dor, vorbele! Şi dor tare, mai ales după ce ştii că munceşti şi că îţi dai îndelung interesul. Dar timpul le vindeca, aşa cum îmi place să spun mereu! Oamenii şi ei se vindeca, iar mai devreme sau mai târziu roata se întoarce.

Dacă cei din jurul tău cred că nu vei reuşi, iar tu simţi că trebuie să o faci, urmează-ţi sentimentele. Mergi până la capăt şi încearcă, bucură-te şi fii sârguincios, pentru că nu cei din jurul tău contează cel mai mult. Tu contezi! Iar dacă tu eşti important pentru tine, atunci, uşor uşor vei deveni important pentru ei şi invers. Nu îi lăsa pe oameni să te influenţeze, nici măcar pe cei mai apropiaţi. Nu îi lăsa să îţi strice visul, visul tău! Momentul care te va face să excelezi, momentul care te face fericit.
Urmează-ţi calea, indiferent de împrejurimi. Ascultă-ţi inima şi mergi mai departe, cât mai sus şi rămâi acolo unde tu te simţi bine cu tine, iar ceilalţi o fac la fel. Caută-te în cele mai apropiate plăceri şi în cele mai frumoase fapte. Fii acolo unde te simţi cel mai bine, nu te lăsa demolat de tâmpenii, de prostii şi oameni josnici. Fii cu fruntea sus şi de neoprit. Ambiţia, nu contează felul ei, prostească, îndoielnică, una pe care nu o realizezi, te va conduce cu siguranţă pe drumul cel bun.

Lasă-i pe cei din jurul tău să te scuipe, să te batjocorească, să te vorbească, să râdă de tine. Dacă muncești și  iți vei urma sentimentele, atunci tu nu o sa fii responsabil de frustările lor, dacă te oprești din tot, atunci și timpul se va opri pentru tine, iar tu vei deveni inevitabil, de-al lor. Pentru că așa cum pe ei îi frământă faptul că nu au reușit cândva, așa și pe tine te va roade și te va mustra conștiința. Vei deveni ca și ei. Unul care nu luptă, nu înaintează și care a uitat de mult ce înseamnă să ai un vis.

Rămân faptele, lupta câştigată şi demersurile. Rămân după tine, pentru că oricum nu rămânem veşnici. Sau da, rămânem cu tot ce am realizat.

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL