Articole Similare

Dacă iubeşti un om nu încerca să schimbi „răul lui” în „binele tău”. S-ar putea să nu-ţi mai placă.

Dacă iubeşti un om nu încerca să schimbi „răul lui” în „binele tău”. S-ar putea să nu-ţi mai placă.

Iubeşte aşa! Pentru ca acest sentiment te-a învăluit împreună cu tot ce dobândeşte persoana pe care o ai alături. Nu încerca să o schimbi pentru că s-ar putea să nu-ţi mai placă, nu-l forţa şi iubeşte-l aşa cu este, obişnuieşte-te cu el aşa cum este pentru ca şi el s-a obişnuit cu tine aşa cum eşti şi, probabil, mai mult ca sigur, nu a încercat să te schimbe. Nu-ţi contrazice starea de bine şi sentimentele, nu cumpăra mere dacă îţi doreşti pere, pentru că nu îţi vor plăcea. Iar dacă cumperi mere pentru nu ai găsit pere, obişnuieşte-te cu gustul, este unul bun, unul care îţi va potoli pofta.

Când iubeşti, iubeşti cu totul, inclusiv cu regrete, cu imperfecţiuni. Tu nu ai nicio forţă, niciun drept să transformi persoana de lângă tine în altceva. În ochii tăi trebuie să rămână acelaşi, fără schimbări majore. Ai grijă de sănătatea lui, de fericirea şi bunădispoziţia pe care tu trebuie să i-o oferi. Ai grijă de el aşa cum este, pentru că cineva ţi l-a încredinţat. Tu, ţi l-ai încredinţat ţie, inimii tale şi fericirii tale, iar schimbarea lui va fi schimbarea voastră majoră, definitivă.
Nu o schimba pentru tine, iar dacă nu o poţi ţine  aşa cum este, las-o liberă! Dă-i libertate persoanei şi bucurate de ea atunci când o vezi fericită, nasoală, imperfectă gândurilor tale. Nu o schimba pentru binele tău. Binele tău eşti doar tu, persoana iubită ajutându-te doar să te construieşti, să te ridici şi să devii cea mai bună şi deosebită persoana în viaţă pentru viaţa lui.

S-ar putea să nu îţi placă ce schimbi! Te vei schimba şi tu, vei deveni un rău nefavorabil, un chin care îţi va distruge viaţa ţie şi celui pe care cândva spuneai că îl iubeşti.
Omul de lângă tine nu se poate schimba, dar poate contribui la binele şi formarea ta. Persoana pe care o iubeşti, ai ajuns să o iubeşti pentru ce este, nu pentru ce îţi doreşti tu să fie.

Dacă nu poți iubi, pleacă! Dacă nu poți accepta, evadează! Dacă nu te poți adapta înseamnă că nu este pentru tine, așa că o poți lua de la capăt ori de câte ori vrei tu.

Dar ține minte! Orice iti vei dori să schimbi, vei strica!


Cărțile erotice scrise de mine aici: https://noicecitim.ro/pachet-amantele-trecutului


 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL