Articole Similare

Dacă ți-aș fi o zi amantă, patimă…(erotic)

Dacă ți-aș fi o zi amantă, patimă…(erotic)

Dacă pur și simplu timpul nostru s-ar transforma într-o zi banală din săptămână, mi-aș dori să-mi arăți ce înseamnă iubirea și în câte limbi se poate cânta ea. Să-ți fiu arcuș și să mă cânți tandru. Să scâncească secundele pentru că trec și să ne doară orele pentru că se scurg pe coapsele mele.

Știu că durerea ne-ar înveli patimile și că ziua ar fi prea scurtă, că amanta ta aș putea să fiu doar o zi, iar în restul doar o simplă iubită. Te cred că mă râvnești și eu mă înțeleg când mă scurg sub privirea ta. Îți voi fi artă, promit! Pasiunea și misterul care-ți lipsește, dorință topită.

Evită planurile și hai să ne lăsăm conduși de pasiune, să ne întindă vicleșuguri și să ne amăgească. Să facă ea sex în locul nostru, să-mi lingă ea rănile și tot ea să mă facă să urlu. Vreau să o lași pe ea să se adâncească în mine, să-mi penetreze vaginul și să-mi potolească furtunile. Căci, dragule, furtunile pe care le anunți tu în corpul meu, doar o amantă le-ar putea înțelege…Așa că lasă-mă să-ți fiu o zi  pe care doar sufletul tău știe să o aleagă și să o înțeleagă.

Da, te las să mă fuți memorabil, așa cum poate nici eu nu am știut că se poate. Să-ți fiu tot ce o femeie nu a reușit să-ți fie. O avalanșă de sentimente târzii, dar îndeplinite. Un amalgam al pasiunii fugare, o dragoste nebună pe care doar o amantă ți-o poate oferi…

Dacă ți-aș fi într-o zi amantă, patimă… ți-aș încredința sânii, și pielea, și tălpile, și gândurile să le poți iubi…

Dacă ți-aș fi…Cum m-ai iubi? Cum m-ai striga? Ce nume mi-ai alege?

 


Cărțile erotice scrise de mine aici: https://stylishedbooks.ro/amantele-trecutului-pachet


 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL