Articole Similare

De ce bărbații au nevoie de sex și femeile de dragoste?

De ce bărbații au nevoie de sex și femeile de dragoste?

Cum de ce? Pentru că uneori și femeile au nevoie să facă sex, iar bărbații pot fi completați la rândul lor, cu dragostea fină a femeilor. Exact ca un joc la care daca te gândești, în prima secundă îți vine să râzi, iar poi să realizezi că da, este un schimb de nevoi.

Nu este o regulă, cum că bărbații și-ar purta pe umeri doar un sex fugitiv, doar femei grămadă și mult sex, nu! Și nici în rândul femeilor nu este adevărată vorba ” ele vor doar frumos” .

Suntem o specie schimbătoare, iar în funcție de sentimentele si stările pe care le afișăm, așa și nevoile iși fac apariția în corpul nostru.

Sexul pe care ți-l poate oferi un bărbat adevărat, nu se compară cu dragostea pe care ți-o poate oferi femeia cu sentimente și invers. Completarea este reciprocă iar balanța se poate echilibra intotdeauna atunci cand intervine afecțiunea.

Dragoste fără sex nu se poate! Înțelegi? Așa că haide să nu mai dăm vina unii pe alții, să aruncăm în noi cu  vini si nevoi înainte de a aprofunda cu intesitate necesitățile noastre.

De ce bărbații au nevoie de sex? Pentru că femeia ascunde în corpul ăla micuț și firav, un fel de animal care în unele momente are nevoie de îmblânzire. Bărbatul intervine, iar femeia în toată inconștiența ei va apărea mai liniștită.

De ce femeile vor dragoste? Pentru că bărbatul s-a săturat să îmblânzească, iar în unele momente de slăbiciune, reușește să pice pradă vrăjilor ei…

 


Dacă dorești să afli misterul amantelor, poți comanda romanele erotice #AmanteleTrecutului de aici: https://noicecitim.ro/pachet-amantele-trecutului


Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL