Articole Similare

Decât să te joci C.S, mai bine f… – o, pardon iubeşte-o!

 

Îmi cer scuze pentru limbajul abordat, dar în ultima vreme tot aud pe la colţuri, foarte multe femei care se plâng de iubiții/soții lor: „Toată ziua se joacă” sau „Ajunge acasă de la serviciu şi primul lucru pe care îl face – este să îşi verifice jocul.

Chiar aşa…domnilor? Chiar atât de greu este să lăsaţi deoparte jocurile inutile, pe care eu le-aş interzice până şi copiilor, darămite vouă, purtători de muşchi, putere fizică şi braţe puternice pe care noi dorim să ne bazăm?
Chiar aşa…dragilor? Să uitaţi că aveţi o femeie în casă, o iubită, o soţie care vă poartă de grijă? Să vă petreceţi timpul liber executând trageri virtuale, când aţi putea să executaţi, mai bine, nişte mângâieri normale? Când aţi putea să „vizitaţi” un parc fără să vă imaginaţi că de după un copac va ieşi un cine ştie ce inamic să vă împuşte?

Sunt supărată, dragilor! Tare supărată să ştiu că femeile, prietenele mele suferă din cauza voastră, să ştiu că ele, sărăcuţele au rămas doar să îşi înece supărarea în câte un pahar cu vin gustat seara. Să ştiu că sunteţi haini, egoişti şi vă pasă doar de fericirea voastră nu şi a celei, cu care, aţi ales să vă mutați. Eu personal nu am avut „plăcerea” de a întâlni un bărbat atât de pasionat de jocuri, încât să nu mă bage în seamă, dacă aş fi întâlnit, cu siguranţă nu aş fi avut timp pentru asta. Mi-aş fi făcut timp să îi demonstrez că sunt şi alte lucruri mai frumoase.

Sunt bărbaţi care şi-ar dori să ţină lângă ei o femeie bună ca a voastră. O femeie care vă accepta din copilării, o femeie care seara ia cina singură pentru ca voi preferaţi să mâncaţi împreună cu inamicii şi toţi „prietenii” virtuali. Da, ştiu nu ar trebui să se întâmple acest lucru. Nu ar trebui să vă accepte lângă ele şi nici măcar să vă mai vorbească. Ar trebui să vă lase singuri – să îmbătrâniţi, voi şi cu toţi puşcaşii voştri marini, virtuali, împreună! Să faceţi copii, iar seara, în pat să vă luaţi tastatura în braţe, în loc de femeie.

Vouă, bărbaţilor care nu sunteţi ocupaţi cu aceste lucruri va spun felicitări! Aveţi parte de o femeie fericită!
Iar vouă, celorlalţi, vă spun doar atât! Dacă jocurile vă fac fericiţi, atunci lăsaţi şi femeia de lângă voi să fie fericită…Cu altul!

P.S. Dragii mei bărbaţi, amanţi, iubiţi, soţi, unchi şi bunici, vă rog să nu fiţi supăraţi pe mine că am încercat să-mi declar gândurile. Să fiu sinceră şi să-mi spun părerea despre aceste preocupări ale voastre, care, am înţeles că… vă liniştesc. Aş vrea să spun că sunt şi alte preocupări, că ar fi timpul şi pentru o carte, pentru a cerceta o mulţime de lucruri, cred eu, mult mai folositoare. Nu vreau să-mi luaţi aceste vorbe ca o înjurătură, ştiu că mai sunt şi fete care greşesc, care sunt mai preocupate cu uitatul prin reviste sau la TV. Dar, dragilor, pe voi v-am numit bărbaţi, pe ele nu pot să le numesc femei. Iar dacă ştiţi că aveţi o femeie lângă voi, aproape ar fi păcat să nu „profitaţi” de ea şi, din când în când, să puneţi în acţiune şi cuvântul care începe cu f… de mai sus. Şi dacă aveţi lângă voi o fetiţă, atunci ar fi frumos să creşteţi împreună, să vă jucaţi dar să şi citiţi, să comunicaţi şi să înţelegeţi nevoia de bine într-un cuplu.

Eu nu am spus să nu vă jucaţi. Eu am spus că mai bine ar fi să f…, în loc să vă distraţi singuri. Să acceptaţi că aveţi o femeie lângă voi iar dacă nu reuşiţi să o ţineţi, alte lucruri fiind mult mai importante, lăsaţi-o liberă. Să nu vă fie lene de despărţire, cu gândul că o altă relaţie este greu să începeţi. Nu vă complaceţi în puterea femeii de lângă voi. Nu le chinuiţi. Deşi ele nu reuşesc să exprime acest lucru, unele chiar suferă foarte mult. Ar fi păcat şi, consider că,  exista rezolvare acolo unde este şi comunicare.

Bunicii noştri nu au avut parte de aşa ceva, nici de divorţuri, nici de lipsa copiilor, nici de certuri prea intense. Noi avem! Şi ar fi păcat, trăim într-o lume în care ar trebui să evoluăm.

Am fost atât de dură nu pentru a vă ataca, ofensa, enerva. Am fost dură, pentru că îmi doresc să văd pe strada cupluri fericite, prin baruri cupluri care dansează, iar prin parc, perechi care se plimba.

 

 

 

 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL