Articole Similare

Despre amantele ”amantelor” și despre femeile care iubesc să fie cu alte femei.

Despre amantele ”amantelor” și despre femeile care iubesc să fie cu alte femei.

Cu buzele ușor țuguiate, cu ochii adânciți în adâncul sufletului, cu inima strânsă și cu o voce tremurândă îmi spune ”Sunt bi..sex”. Vorbește în șoaptă, iar eu abia dacă reușesc să îi ghicesc pe buze cuvântul. Își freacă mâinile și parcă își dorește să le înnoade, aud ecoul urletului interior și bătălia care se dă în corpul ei. Îi este rușine, dar parcă ochii ei îmi șoptesc altceva, buzele umezite de prea multe ori atunci când mă privește și sfârcurile întărite îmi conduc imaginea despre femeia din fața mea spre o altă lume. Are pupilele negre și vesele, sunt ca două măsline, două măsline dulci amărui care în lumina soarelui lucesc formidabil de frumos. Mă acaparează, iar sub cupola gândurilor și sentimentelor ei mă transpun. Alunec ușor spre lumea ei lipsită de bariere.

Cum iubești tu o femeie? mă privește duios, îmi măsoară talia și zâmbetul, apoi își face curaj să mă privească fix în ochi.

Iubesc o femeie așa cum o femeie iubește totul. Iubesc o femeie începând de la inimă și până la trup, de la parfum și până la vorbele pe care ea le spune. Să nu crezi că iubirea aceasta este platonică, iar pe mine mă blochează din a gândi corect, nu, este o iubire pe care am analizat-o îndelung, una pe care am trăit-o și datorită căreia am înțeles că oamenii normali au voie să fie liberi. Au voie să viseze și să fie lipsiți de bariere. Zi de zi ne punem bariere și ajungem să trăim după cum ceilalți din jurul nostru își doresc. Zi de zi muncim pentru visul altuia și uităm să muncim pentru al nostru. Zi de zi alergăm după ce își doresc ei și uităm să alergăm după ceea ce ne dorim noi.

A prins curaj, iar prezența mea simt cum o liniștește.

Te-ai sfiit vreodată să-ți recunoști orientarea?

Da, m-am sfiit! Și am făcut-o pentru că eu am considerat că nu este bine să ne arătăm cu totul oamenilor din jur. Secretele și misterul întotdeauna fac o persoană mai frumoasă. Nu îmi place să mă laud cu acest lucru și nici să mă afirm. Sunt sentimentele mele, visele mele, ideile mele, iubirile mele.

Cum te-ai descoperit? Pentru un moment simt cum se afundă în amintiri, iar deodată mâna ei dreaptă pleacă spre o șuviță de păr. O învârte lasciv, își dă ochii peste cap, apoi oftează…

Cred că mai întâi am plutit și apoi m-am descoperit. Adică mai întâi m-am lăsat explorată de tot ce crește în mine, de sentimente, de simțuri și trăiri și apoi am pus ștampila. Da, pot iubi și un bărbat și o femeie, pot fi eu, chiar dacă iubirile mele se împart. Sunt amanta lor, o femeie independentă de sentimente, una care poate urî și iubi, și care nu se sfiește să încerce. Bariere, gânduri, temeri, fuga după perfecțiune ne fac să fim prizioneri! Devenim păpuși, marionete ghidate spre perfecțiune, iar un om perfect nu este omul care iubește doar o bucățică din el, nu, omul perfect este omul care se iubește cu totul, așa cum este, așa cum simte, așa cum corpul și mintea îl îndeamnă să trăiască. Nu este anormal să te lași ghidat pur și simplu de ceea ce ești! Este păcat, dureros, chinuitor să te zbați în minciunile tale și să te temi de ceea ce ești.

Femeia cu ochii măsline, amanta ”amantelor” a femeilor care acasă își întrețin bărbatul și copiii, spală rufe și calcă, îmi mărturisește că există ”ele” care nu se pot obișnui cu ideea de a fi așa, un om normal care până la urmă nu greșește cu absolut nimic dacă iubește. Îmi spune că bisexualitatea nu este o boală, o temere sau o batjocoră ci pur și simplu o viață. Ea consideră că fiecare dintre noi poartă în corp astfel de sentimente și că doar cine este capabil să-și descopere răspunsul întrebărilor din minte, cine vrea și își dorește o viață lipsită de bariere, doar el sau ea poate trăi iubirea ca un absolut pe care puțini reușesc să îl atingă.


Cartea erotică Amantele Trecutului aici: https://stylishedbooks.ro/produs/amantele-trecutului/


 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL