Articole Similare

Dorinţa de a vrea să devii ca cineva este greşită. Corect este să devii cea mai bună variantă a ta.

Dorinţa de a vrea să devii ca cineva este greşită. Corect este să devii cea mai bună variantă a ta.

Pe cine mai purtaţi în inima şi cu ce gânduri păşiţi pe un drum nou? Pe cine iubiţi şi care sunt cele mai importante persoane din viaţa noastră? Cu cine vorbim şi ce rămâne veşnic după ce nu vom mai fi? Cu ce? Cu pasiunea din care noi am sădit cele mai frumoase emoţii? Cu iubirea pe care am împrăştiat-o în jurul nostru? Cu zâmbete şi lucruri frumoase, poveşti care opresc lacrimile şi dorul. Aşa rămânem veşnici. Dorinţa de a deveni altcineva ne omoară chiar dinainte să fi trăit aşa cum trebuie. Plăcerea de a copia şi de a nu fi original, de a urmări cu foame prestaţiile altora, de a ne transforma în cum sunt ei, ignorându-ne pe noi cu nonşalanţă.

Cel mai important lucru este să înveţi. Să înveţi mereu şi să asculţi ce se întâmplă în jurul tău, iar apoi să aplici pe tine. Să îţi formezi o personalitate unică, o ţinută care să te caracterizeze şi vorbe pe care dacă le rosteşti în oglindă să înţelegi că te definesc. Priveşte oglinda! Zâmbeşte frumos acolo, spune cuvinte frumoase şi urâte, povesteşte şi gesticulează şi descoperă-ţi personalitatea. Copie de la tine ce încerci să copiezi de la alţii, fii tu în propriile tale gânduri, crează tu un trend şi pune în mişcare idei noi. Fii aşa cum îţi doreşti şi crează din tine cea mai bună persoană. Omul cu care ţi-ar plăcea să vorbeşti, prietenul cel mai bun.

Degeaba copiezi, degeaba eşti înfometat şi disperat după apariţiile altora! Să nu crezi că ei sunt perfecţi, aşa cum îţi imaginezi tu! Să nu crezi că ei nu greşesc şi că nu plâng. Că nu au stări anxioase şi depresive. Şi ei au fost cândva într-o situaţie urâtă, şi ei au muncit enorm pentru a ajunge unde au ajuns, şi ei s-au târât şi s-au murdărit de noroi pe mâini.

Luptați contra lor nu contra voastră, fiți originali și creativi, unici in gândire și în suflet, în zâmbet și in gesturi, în haine si în existență. Dați naibii șabloanele, aspirațiile si modelele. Nu aveți nevoie de unul, pentru că noi, în fața tuturor lucrurilor chinuitoare, semnificative sau nu, contăm cel mai mult. De tine să îți fie frică cel mai tare și de tine să fii cel mai mândru.
Mănâncă, iubeşte, vorbeşte, îmbrăcă-te cu stil, mergi frumos şi, cel mai important, fii tu într-o lume în care majoritatea sunt alţii! Crează-te și lasă lumea ta să străluceasca…de tine.

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL