Articole Similare

Dragule, amanta ta va deveni “prietena mea cea mai bună” .

Ascultă-mă! Şi schiţează bine aceste cuvinte. Fă-ţi notiţe şi înţelege-mi cu desăvârşire aceste înşiruiri. Ştii deja că gelozia nu mă reprezintă, iar scenele non-artistice nu mi se potrivesc şi, mai ştii că, poveştile prea siropoase şi lacrimogene nu mă dau pe spate şi nici nu mă înduioşează. Baga la cap şi conştientizează ce se va întâmpla. Fumează-ţi ţigara în tihnă, soarbe-ţi berea în linişte şi meditează intens la ce îţi spun acum. Pentru ca eu nu glumesc şi, pentru ca, ştii că niciodată nu mă joc. Ia-mi gândurile în serios şi fii conştient în ce relaţie te bagi. Aprofundează şi priveşte în perspectivă această relaţie. Înţelege ca viitorul cu mine nu va fi unul simplu şi, înţelege că, iubirea pe care eu ţi-o voi purta nu va fi una modestă. Nu mă voi complica cu banalităţi iar povestea noastră o să fie una de acţiune, în care răul îţi va demonstra că binele, pentru a fi simţit, are nevoie de mine…adică de un mic rău…dacă îmi înţelegi abordarea.

Amantele…amantele tale bănuiesc că vor fi frumoase şi deştepte. Atât de deştepte încât să nu se lase descoperite de mine. Să fie chibzuite şi să se ferească de “prietenia” mea. Să înţeleagă că nu îmi plac minciunile şi fațarnicile. Să înţeleagă că şi eu sunt femeie şi, ca şi eu, la rândul meu, poate cândva am înşelat. Iar dintr-o reală greşeala să conştientizez ce înseamnă acest lucru. Înşelatul nu doare, mai tare doare minciuna şi dispreţul, mai tare doare faptul că în capul tău eu mă transform din ce am fost, în nimic.

Iar pentru a mă salva, nu-mi rămâne decât să devină prietena mea. Da, dragule! Amanta ta va deveni prietena mea cea mai bună, pentru că doar aşa voi înţelege cu cine naiba m-ai schimbat şi, dacă într-adevăr exista şi alte femei care demonstrează binele mai frumos ca mine.

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL