Articole Similare

Dragule, decât să curgă lacrimi, mai bine să cadă haine.

Dragule, decât să curgă lacrimi, mai bine să cadă haine.

Dragule, decât să curgă lacrimi, mai bine să cadă haine.

Voiam să rămân mister în gândurile tale, iar femeia aceasta, pe care tu acum o vezi, aproape că s-a transformat. Timpul, anii, iubirile trecute, tu sau alte nedreptăţi lumeşti, au transformat acel chip, acea scorpie, acea copilă mai mult naivă, într-o femeie mult prea definită timpului. Nu și-ar fi dorit acest lucru, nu ar fi vrut să se înrăiască și nici să fumeze şi nici să bea atât de mult vin roşu. Să nu te sperii de ea, te rog, şi nici lacrimile să nu i le smulgi din ochi, şi nici să nu o superi, pentru ca şi aşa, durerile, şi lacrimile trecute, au produs această schimbare, pe care, ştiu, nici tu nu ţi-ai fi dorit-o.
Mi-aş fi dorit ca anii să nu astupe chipul meu cu umbre şi nici în mintea mea să nu se producă atât de multe schimbări, mi-aş fi dorit un cer mai mult senin, iar norii, să nu aducă decât înţelepciune în viaţa noastră.

Dintr-o copilă s-a născut o femeie, iar scorpia pe care ţi-ai dorit să o îmblânzeşti s-a transformat în viperă. Nu pentru ca fericirea nu ar fi definit timpul nostru, ci pentru că te-am iubit mai mult decât aş fi sperat vreodată. M-am schimbat, ştiu! Iar acest lucru nu mă face să fiu altcineva, dragule. M-a făcut să devin ce inconştient tu priveai, m-a făcut să înţeleg că decât să sufăr singura, mai bine suferim amândoi, nu pentru că ne-o dorim, ci pentru clipa ne-o rezerva.

Să nu fii supărat şi nici să nu îmi judeci faptele. Să nu înţelegi că eu m-am schimbat dinadins din cea veche, în cea nouă, dar dragule, decât să curgă lacrimi, mai bine să îmi cadă hainele, iar tu să nu fii nevoit decât să priveşti o nouă poveste, în care monotonia a luat sfârşit. Să priveşti femeia goală, fără regrete, fără haine şi, cel mai important, fără lacrimi.

 

Dacă dorești să afli misterul amantelor, poți comanda romanul erotic #AmanteleTrecutului aici: https://stylishedbooks.ro/produs/amantele-trecutului

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL