Articole Similare

Ești viciul perfect. Te fumez și te beau coerent…

Ești viciul perfect. Te fumez și te beau coerent…

Pe tine, da, pe tine!

Pe mine?

Da, pe tine te-aș înmulți peste trupul meu. Amurgul se maturizează peste noi. Anunță primejdii și declin. În cotloane mici și mari se îngrămădesc sufletele, tu te-ai îngrămădi în mine. Se adăpostesc cocorii și pescărușii, tu ți-ai adăpostit limba peste sânii mei. Misterul învăluie un oraș mare, brațele tale îmi cuprind corpul mic. Se revarsă întunericul peste omenire, pleoape greoaie și gânduri puzderie, tu îmi acoperi păcatele cu fantezie.

”Hai să închidem ochii și să fim liniștiți. ”

”Cine ar putea să fie liniștit lângă tine? Îți clocotește corpul sub atingerea mea. Te reverși ca un fluviu gata să inunde sufletul oricui, cu extaz. Miroși a fructe neconsumate, iar eu vreau să te consum.”

Se anunță o noapte primejdioasă. O poveste sexuală urmează să se scrie peste pielea mea. Aș scrie povestea aceasta erotică în seara aceasta, dar nu pot, un uragan puternic de plăceri infinite au pătruns în trupul meu. Am început să gem și sânii să mi se întărească. Îmi urlă exicitarea, iar zgomotul produs de ea ucide orice urmă de liniște. Se îmbată cu mine, nenorocitul. Nu se mai satură de geamătul meu. Mă dorește ca un nebun sub clar de lună, o lună angoasă care luminează trupuri lascive, eu dansez perfid, el forțează amurgul să ne fie părtaș.


Cărțile erotice scrise de mine aici: https://stylishedbooks.ro/pachet-amantele-trecutului


 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL