Articole Similare

Fără comunicare nu exista relaţie, fără respect nu exista iubire, fără adevăr nu mai este niciun motiv să se continue.

Fără comunicare nu exista relaţie, fără respect nu exista iubire, fără adevăr nu mai este niciun motiv să se continue.

Ne expunem atât de des, am început să ne dezbrăcăm fără să gândim şi să ne îmbrăcăm prea gros atunci când căldura îşi doreşte să intre în corpul nostru. Nu mai avem grijă de noi şi de visele noastre, uitam să mai ascultăm muzica şi să ne mai relaxam, nu mai ştim care ne este scopul, devenim roboţi, iar încetul cu încetul dispărem. Pentru că uităm de sentimente, uitam să fim oameni şi, pur şi simplu dăm la o parte satisfacţiile şi plăcerile, pentru nimic, pentru o monotonie gravă.

Ne complăcem în idei fără răspuns şi uităm de atâtea ori; comunicarea a rămas punctul forte pentru a ţine o relaţie pe picioare. Lăsaţi naibii durerile, lăsaţi deoparte frustrările şi neînţelegerile, contemplaţi mai mult asupra voastră, asupra relaţiei pe care o aveţi şi întreţineţi-o dragilor, cu respect, cu iubire, cu mult adevăr şi daţi vieţii un sens, unul logic şi frumos. Dăruiţi-vă vouă cele mai pasionante momente şi lăsaţi odată deoparte supărările. Ele vin şi pleacă, iar cine rămâne lângă voi, o face pentru a întări, pentru a duce mai departe povestea, aşa cum şi străbunii noştri au făcut-o. Încetaţi să fiţi muţi şi să căutaţi într-o persoană doar lucrurile care nu exista. Apreciaţi-l aşa cum cum este şi căutaţi în el tot ce are mai bun, apoi multiplicaţi, valorificaţi şi daţi-I un sens, unul simplu şi frumos, de care vă veţi bucura toată viaţa, împreună.

Daţi vieţii voastre sensul de care voi aveţi nevoie. Căutaţi să zâmbiţi mai mult şi să iubiţi aşa cum corpul o cere. Nu mai fiţi bariere, obstacole în calea voastră. Depăşiţi-vă, treceţi de limite şi de ideile preconcepute, iubiţi-vă atât de mult, încât cei de lângă voi să simtă, să înveţe. Iubiţi-vă, fiţi schimbarea de care avem nevoie, căutaţi în voi adevărul şi daţi un motiv acestei ere atât de multifuncţionale. Fiţi scopul, curajul, idea, exemplul, zâmbetul de care cel de lângă tine are nevoie.
Comunică, respecta, iubeşte şi lasă adevărul să te alcătuiască, să îţi compună starea şi intelectul.

————————————————————————————

Dacă dorești să afli misterul amantelor, poți comanda romanul erotic #AmanteleTrecutului aici: https://stylishedbooks.ro/produs/amantele-trecutului

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL