Articole Similare

Făţărnicia soră cu invidia şi bufonii fraţi cu mincinoşii

Iubirea faţă de semeni constă în înţelepciune şi respect.

Niciodată nu am plăcut oamenii prefăcuţi, falşi, care zâmbesc forţat şi ipocrit. Nu văd rostul prezenţei lor în viaţa mea.Nu fac decât să îmi strice sufletul, inima şi curajul de a mă exprima cald şi direct.

Atunci când nu mă simt bine lângă o persoană, ştiu clar că ceva nu este în regulă. Ştiu că sunt urmărită de măşti meschine, minţi nechibzuite, dornice de a îmi răsturna reputaţia. Suflete iubitoare de faima lor şi pizmuite pe reputaţia celor din jur. Astfel de oameni reuşesc să mă transforme, să mă facă să îi urăsc şi să îi ocolesc, iar astfel de comportament ştiu că nu îmi şade bine dar nu am ce face. Am avut parte de oameni care m-au făcut să îmi pierd încrederea în restul. Făceau parte din aerul meu doar pentru a-l respira şi cel mai probabil să mi-l şi ia. Dorinţa lor cea mai mare era să mă vadă sufocată de griji şi înecată în probleme.

Unii ţin aproape astfel de bufoni.Eu prefer să îi ţin la depărtate.Mai bine o viaţă cu prieteni puţini, care nu îmi întorc spatele la nevoie decât superficiali ce mereu îmi dau o stare de îndoială.

Iubesc oamenii simpli care îşi exprimă gândurile direct, fără a transmite ranchiună şi gelozie, persoane ce ştiu să facă urări sincere, să trimită felicitări cu drag şi să ajute la nevoie cu inima şi sufletul deschis

Din nefericire sunt pe cale de dispariţie.Unii sunt prea simpli pentru o lume în care pe primul loc este câştigul, iar alţii sunt prea valoroşi pentru tânguirile noastre.

Să vă învăţaţi minte! Bunătatea este pentru cei care încă iubesc viaţa. Invidia, este pentru ceilalţi: bufoni, măşti de suprafaţă, chinurile vieţii duse la nesfârşit.

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL