Articole Similare

Femeia compromisă unei iubiri nu este o femeie pierdută, ci una împlinită.

Femeia compromisă unei iubiri nu este o femeie pierdută, ci una împlinită.

Când pentru o femeie iubirea apare în mod natural, frumusețea va fi prezentă fără precedent pe chipul și corpul acesteia. Când ea este forțată să apară, singura caracteristică care o însoțește este urâțenia, iar în numele acestor sentimente, femeia se compromite!

Încearcă, răstoarnă munții, își caută sentimentele în cele mai adânci locuri, iar dacă le găsește, cu o forță inferioară bărbatului, împrăștie iubirea ei: pe jos, pe sus, prin așternuturi, prin toate colțurile casei, peste tot, iar pe unde trece asemeni unui parfum unic o răspândește.

Compromisul unei femei se numește iubire, sau dedicare absolută.

O femeie nu se îndrăgostește de corpul unui bărbat sau de musculatura lui, cum nici banii sau puterea lui, ea nu poate iubi. O femeie iubește cu totul și adună în bagajul ei și trecutul, și prezentul bărbatului său. Ori iubește totul, ori nu mai iubește nimic.

Sacrificiile pe care ea le face nu sunt o corvoadă, dar pot deveni o jignire atunci când nu este apreciată. Și să ferească Sfântul pe cel ce profită de iubirea și dragostea unei femei. De corpul si toată dedicarea ei, de bunăvoința și compasiunea, pentru că atunci, chiar în momentul în care bărbatul pur și simplu își bate joc de femeia care îi oferă totul, nici mușchii, nici corpul puternic și nici avuția nu va opri scorpia să îi răstălmăcească toate ideiile frumoase despre o doamnă. Se va transforma, își va asuma imaginea de femeie rea, va deveni mai frumoasă decât restul și mai puternică decât toată ”brigada” pe care bănuiesc bărbații că o au.

Să nu plângi draga mea și să nu crezi că tot ce ai invesit acolo, în sufletul străin de tine, sau pierdut prin societate, te va distanța de ceea ce tu trebuie să fii. Nu! Te va apropia mai puternic de inima și corpul pe care cu atâta eleganță îl porți. Forțează-ți brațele firave spre îmbrățișarea propriului corp și propriilor certitudini și niciodată, dar niciodată să nu pierzi în fața nimănui!

Indiferent de compromisurile pe care o femeie le face în numele iubirii, pe ea acestea o vor pregăti și așa se va transforma din cea mai frumoasă femeie în cea mai puternică.


Cartea erotică Amantele Trecutului o poți găsi aici: https://stylishedbooks.ro/produs/amantele-trecutului/


 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL