Articole Similare

Femeia cu principiile unui bărbat devine Curva.

Pentru că suntem diferiţi, oricât de multă egalitate ne-am dori. O femeie dacă ajunge să aibă apucături de bărbat, renegându-şi postura, se transforma uşor uşor, într-o curvă. Şi nu este vorba despre femeia aceea ieftină, nu. Este vorba de femeia căruia nu îi pasă, femeia care uită ce este fineţea şi elegantă. Nimic din ce are bărbatul nu poate avea o femeie, oricât s-ar chinui ea. Nici braţe puternice, nici gândire agilă, nici prea multe pături, nimic, oricât ne-am dori să credem că putem fi egali. Dorinţa de a ne transforma din femei în bărbaţi, ne schimba imaginea şi devenim pupezoaice.

Acum serios! Cum naiba să iubeşti şi să poţi numi o femeie, femeie, după ce corpul ei umbla prin mai multe aşternuturi decât au umblat bărbaţii care au fost cu ea? Cum să o stimezi şi să o apreciezi când ea încalca toate regulile, toate normele şi devine curva? Cum o poţi respecta şi să priveşti cu demnitate?

Până la urmă bărbatul este bărbat, iar femeia trebuie să se comporte ca atare, suntem diferiţi ca supravieţuitori iar acest lucru trebuie să facă diferenţa. O femeie este frumoasa prin tot ce o caracterizează iar atunci când ea îşi strică imaginea împrumutând din caracteristicile bărbatului, moare, uşor uşor devenind cea de-a treia vietate…curva. Şi nu pentru că bărbatul ar fi un lucru rău, sau pentru ca el ar reprezenta partea negativă a omenirii, nu. Doar pentru simplu fapt ca unei femeie nu îi stă bine cu apucăturile bărbatului uneori indiferent, nepăsător, cu prea multe escapade, minciuni, iubiri, amante. Bărbatului îi stă bine aşa, iar unei femei nu. Femeia şi bărbatul se întregesc, şi doar atât, ei nu pot face schimb de caracteristici, neuroni, hormoni, unghii, parfumuri.

Femeia – bărbat devine curva pentru ca alta însuşire nu i se potriveşte, devine aşa, pentru că îşi capăta o a doua fata, pentru că îşi muşamalizează imaginea perfectă cu una pe care ea nu este capabilă să digere. Devine cea de-a treia persoană, ingrată, fără scrupule, renegându-şi într-un mod urât existenta.

Bărbatul este frumos, iar femeia îl completează şi viceversa, dar atunci când ne forţăm existenta, nu ne transformăm decât în ceva urât. La fel şi în cazul bărbaţilor…

Femeia cu principiile unui bărbat devine curvă, o femeie care nu este în stare să suporte tot ce are, să îşi dorească mai mult decât poate duce, să îmbătrânească prea repede şi să uite cu desăvârşire ce înseamnă a fi femeie.

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL