Articole Similare

Fericirea nu locuieşte într-un milion de dolari ci într-un milion de zâmbete.

Fericirea nu locuieşte într-un milion de dolari ci într-un milion de zâmbete.

Sunt prea multe lucruri care te pot face fericit, iar acest lucru diferă de la om la om şi de la zâmbet la zâmbet. Dar, în orice caz, fericirea ta nu va avea nevoie niciodată de un milion de dolari pentru a fi consumată, pentru a-i da libertate. Fericirii tale îi place să zâmbească, să îi găseşti rostul şi să îi asculţi paşii domoli. Ea şopteşte povesti, scrie cele mai frumoase gânduri şi are cele mai frumoase melodii. Ea transmite emoţii şi te ajuta să scapi de durere, de boli trupeşti şi de neajunsuri.

Ştiţi câţi copii nu ştiu ce înseamnă un milion de dolari sau un telefon? Ştiţi câţi nu cunosc gustul apei potabile şi al pâinii? Ştiţi? Vă imaginaţi că sunt oameni care sunt fericiţi fără nici măcar jumătate din ce avem noi, iar lucrurile scumpe pentru ei nici nu există şi nici măcar nu se gândesc că pot fi posibile. Pentru ei fericirea este prea simplă, iar faptul că trăiesc, că pot zâmbi şi iubi, avea copii şi cânta, acest lucru împlineşte adevărata fericire. Una pe care dacă tu ai avea-o, ai fi speriat! Nu ai înţelege-o şi nici nu ai fi capabil să o pricepi.

Fericirea locuieşte peste tot, chiar şi în rău. Chiar şi acolo unde crezi că nu mai poţi zâmbi sau a-ţi duce la sfârşit rostul. Te întâmpină în fiecare dimineaţa atunci când deschizi ochii şi te oblojeşte în fiecare seară atunci când îi închizi. Sănătatea ta este fericire, faptul că mergi şi că porţi mâini şi picioare, că eşti capabili să construieşti şi să aduni.

De multe ori mă întreb. Oare ce s-ar întâmpla dacă într-o zi curentul nu ar mai exista? Dacă deodată am fi în beznă, iar bezna ne-ar îngreuna din posibilităţi. Ce s-ar întâmpla? Murim sau trăim? Existăm sau ne adaptăm? Ne întoarcem în timp şi ne construim fericirea, zilele şi nopţile? Ne reconstruim paşii şi inimile? Oare? Eu îmi cunosc deja răspunsul. Sunt un om pregătit şi, recunosc că, ar fi o etapă grea, dar nu imposibilă. Acum ne adaptăm timpului, iar atunci o vom face la fel.

Fericirea noastră depinde de noi. De gândurile noastre și pe cine alegem să ţinem lângă noi. Pe cine iubim şi pe cine ignorăm. Depinde de fapte şi de sentimente. De ce reuşim să acceptăm în viaţa noastră şi de cât luptăm. Fericirea simplă, cea de copil, zâmbetul acela prea sincer, suav si nevinovat. Fericirea care îți dă fiori și te electrocutează cu bucurie din minte și până în vârful degetelor de la picioare.

Starea noastră de bine, de bucurie şi mulţumire depinde de faptele, realizările și drumul pe care ţi-l doreşti să-l parcurgi, nu doar de un milion de dolari şi ceva aur în plus. Sclipirea vine din interior, iubirea şi sentimentele. Avuţia îţi poate lua mai mult decât poţi da şi îţi poate acoperi adevărata persoană, Exact ca un ambalaj fals.
Haideţi să fim fericiţi, odată cu toţi ceilalţi. Odată cu cei care au şi odată cu cei care nu au. Pentru că oricât de plin îţi este contul, zâmbetul îţi rămâne acelaşi,
Un milion de zâmbete strălucesc mai tare decât milionul nesemnificativ de dolari.


Dacă dorești să descoperi misterul amantelor poți comanda romanul erotic Amantele Trecutului aici https://stylishedbooks.ro/produs/amantele-trecutului


 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL