Articole Similare

Îmi vând orgoliile pentru vin, tocuri și lenjerie intimă.

Îmi vând orgoliile pentru vin, tocuri și lenjerie intimă.

M-am decis! în cinstea oamenilor ieftini vreau să scap de vechiturile din corpul meu. Datorită lor acum am hotărât să scap de orgoliile mele pentru că orgoliile lor m-au copleșit. Nu le vând la un preț mic, pentru că în ”onoarea” lor vreau să închin cel mai scump vin. Să-mi pun pantofi roșii și lenjerie de mătase albă. Să-mi fumez țigările în tihnă, iar vinul să mă domolească.  Sunt un amalgam de întrebări fără răspuns, o învălmășeală de nervi, hormoni și gânduri nesatisfăcute.

Sunt puzderie de voci ce-mi răsună în creștet și oameni care m-au dezamăgit. Lacrimi înghițite, mâini obosite și o inimă mică cu așteptări prea mari de la viață și  oameni. Mi-am căutat orgoliile peste tot, am răsturnat sertarul cu rujuri și parfumuri. Mi-am răscolit rochiile vechi și tocurile care aveau tocul ros, le-am adunat într-o geantă mare neagră, apoi am scris pe ea: ”De vânzare” . Orgolii vechi folosite de mine peste care unii, alții au intrat încălțați, au distrus candoarea lor, le-au împuțit cu minciună și ironii, le-au prăfuit. Sunt de valoare, să știți! ”obiecte” care vă pot ajuta în viață pentru a spulbera inimile celor din jur, pentru a fi sus, acolo unde vă doriți!

Gata! m-am hotărât! vreau să scap de ele pentru că viața mea este mult prea complicată, pentru că nu vreau să-mi completez ținuta cu ceva vechi, mai bine las cei nou, curat și simplu să mă pătrundă. Prefer să fiu îmbrăcată în simplitate! Se asortează perfect cu vinul scump pe care-l beau în cinstea oamenilor ieftini.

Mulțumesc!


Cărțile erotice scrise de mine le poți găsi aici: https://noicecitim.ro/pachet-amantele-trecutului


 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL