Articole Similare

În amintirea curvelor trecute m-ai făcut amanta prezentului tău.

În amintirea curvelor trecute m-ai făcut amanta prezentului tău.

Câte iluzii și câte dureri, câte temeri și câte prejudecăți ne îngănă trecutul, dragule. Pe câte cărări am rătăcit fără noimă căutând haini, iubiri provizorii. Purtați pe aripi de vultur cu putere în suflet și trup ”am răscolit” pământul de dureri luându-ne drept povară escapadele. Căutam fără oprire inimi să ni se potrivească. Eu o căutam pe a ta în chipuri meschine, tu imi căutai corpul în iluzii. Ne-am căutat amândoi în curve, am irosit uneori timpul, dar în favoarea prezentului. Am ucis secunde, dar în favoarea orelor de acum. Ce mârsăvie! Înaintea mea au fost curvele, iar acum încă nu știu ce aș putea să-ți fiu. Nu că m-ar durea, sau că mă apasă pe creștet trecutul tău, nu. Mi-am aranjat sârguincios aceste gânduri, iar înaintea lor sunt eu, eu cea prezentă.

Mă mângăie fără încetare privirea ta, iar în orice secundă simt că ar putea să-mi ucidă și să-mi învie demonii. Devin un poem greu de recitat sub respirația ta, iar câteodată simt cum mă scurg spre o altă lume. Devin prea romantică, la naiba! Mi se schimbă limba și înțelesul cuvintelor, profiți atât de iscusit de slăbiciunile mele, mă sustragi din cotidian atât de frumos și mă arunci hoțule! Mă arunci fără milă în lumea aceasta despre care doar poeții cei mai recunoscuți pot să scrie.

M-ai transformat fără urmă de recunoștință, fără înțeles intr-o femeie. Una căreia i-ai deschis sufletul, te-ai strecurat ca un fior în el, i-ai răpit conștiința și i-ai dăruit cel mai de preț sentiment, iubirea.

Ai schimbat trecutul în favoarea prezentului!

M-ai schimbat pe mine în prezentul tău

Ai făcut din mine o femeie

Amanta sufletului tău.


Cartea erotice scrise de mine le poți găsi aici: https://stylishedbooks.ro/Alexandra-Gheorghe-carti


 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL