Articole Similare

Iubește-mă corect sau pierde-mă în întregime.

Iubește-mă corect sau pierde-mă în întregime.

Inundă-mi sângele cu chimie, una complicată. Injectează în el substanțe încurcate și haide să le descoperim împreună. Să ne alcătuim formule unice, iar din tabelul dragostei doar noi să le înțelegem. Să nu trișezi și să nu mă furi la calcule, crezând că un sărut ar putea să mă distanțeze de corectitudinea tabelului nostru, iar o mângâiere ar putea să mă sustragă. Voi fi atentă! Îți promit că nici măcar o substanță nu va trece fără analiza mea. Fiecare fior, fiecare emoție și fiecare palpitație vor fi sincronizate. Mi le voi administra corect, mă voi adânci în magia lor, iar ca o femeie dedicată îți promit că eu nu voi greși. Tot ce îmi injectezi, toată pasiunea și dragostea ta vor avea un traseu corect, direct spre inima mea.

Suntem o chimie întortocheată, administrată pe un tabel despre care doar noi știm. Suntem un vals pe care doar pașii noștri știu să îl danseze, o poezie pe care doar noi știm să o recităm, un cântec pe care doar corzile noastre vocale știu să-l fredoneze. Corecți unul față de altul, cu mici stângăcii atunci când intervin pasiuni neînțelese, pierduți prin labirinturi trupești din care rar ne dorim să evadăm.

Fii corect și nu renunța acum, când deja totul este simplu și frumos. Când deja ne-am învățat formulele și o parte din ecuații.

Nu fi prost! Nu mă pierde în întregime pentru jumătăți de măsură.


Cartea erotică Amantele Trecutului o poți găsi cu TRANSPORT GRATUIT aici: https://stylishedbooks.ro/produs/amantele-trecutului/


 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL