Articole Similare

Iubeşte-ţi fanteziile şi dorinţele, îmbrăţişează-le şi descoperă-ţi sexualitatea. Ştii de ce? Pentru că ele fac parte din tine.

Iubeşte-ţi fanteziile şi dorinţele, îmbrăţişează-le şi descoperă-ţi sexualitatea. Ştii de ce? Pentru că ele fac parte din tine.

Poate că lumea în care trăim nu ne permite, sau poate că ne permite prea mult dar noi nu mai reuşim să înţelegem. Poate că uităm de noi şi de faptul că suntem extrem de importanţi. Exista explicaţii cum că diferite preocupări ne distrag şi uitam să ne mai exploram sau, pur şi simplu nu reuşim să acceptăm realitatea. Dar acestea fac parte din noi, iar în proporţie de nouăzeci la sută ocupa din existenţa noastră pe pământ. Avem nevoie de noi, iar dacă nu ne explorăm, dacă nu ne iubim şi dacă nu ne descoperim dorinţele şi fanteziile, uşor uşor anumite legături se surpă. Fac parte din noi, nimic mai simplu, iar ceea ce suntem ne definesc pe noi, nu pe cei din jurul nostru, iar încrederea dobândită după înţelegere devine un frâu puternic între tine şi ceilalţi.

Nu rămâne slab în faţa lor. Iubeşte tot ce ai şi fii indulgent cu tine, exact aşa cum eşti, analizează-ţi profund dorinţele, apoi îmbrăţişează-le, lasă-le să se piardă în tine, să se rătăcească în corpul tău în fiecare colţişor. Nu îţi dori ce au alţii, pentru că ce ai tu poate fi unic.
Iubeşte-ţi fanteziile iar când te gândeşti la ele zâmbeşte! Ai voie să o faci, pentru ca nimeni şi nimic nu îţi poate interzice. Ai îngăduinţa şi susţinere, pentru că tot ce s-a născut acolo în tine, toate sentimentele care izvorăsc, tot răul şi binele, toate durerile şi tot chinul sunt cu un rost. Ai voie să ştii ce înseamnă sexul de calitate şi ce presupune acest lucru, ai voie să îi simţi puterea şi mirosul.

Fac parte din noi neîncetat, în fiecare clipire ele se vor regăsi, oricât ţi-ai dori să le ignori. Iubeşte, fă sex, satisface-ţi fanteziile, îndeplineşte-ţi dorinţele. Mai bine zâmbeşti că le-ai avut, decât să plângi că nu s-au petrecut.

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL