Articole Similare

Lansare carte si audiobook – in calitate de delegat pentru Raftul cu idei.

Lansare carte si audiobook – in calitate de delegat pentru Raftul cu idei.

Mâine 8 Decembrie, am primit o invitaţie frumoasă! Şi este o bucurie pentru mine să o pot onora.
Voi reprezenta echipa Raftul Cu Idei la o lansare a cărţii şi audiobook-ului Tata este gras, de Jim Gaffigan
Editura ACT şi Politon lansează cartea Tata este gras semnată de autorul Jim Gaffigan şi audiobook-ul cu acelaşi nume, înregistrat în lectura cunoscutului actor de teatru şi film Radu Gheorghe. Evenimentul de lansare va avea loc pe data de 8 decembrie, începând cu orele 19:00 la Journey Pub (str. George Enescu, nr. 25) şi va include un moment de stand-up susţinut de actorul Radu Gheorghe şi de invitaţii săi.Afis-lansare-Tata-este-gras-600x601
Volumul Tata este gras de Jim Gaffigan este un best seller care s-a aflat în clasamentul New York Times timp de şaptesprezece săptămâni, fiind totodată o carte de eseuri autobiografice inedită pentru peisajul non-fictiunii americane. Tata este gras include o serie de confesiuni oneste şi hilare despre provocările cu care se confruntă părinţii în procesul de creştere şi educare a cinci copii mici. Jim Gaffigan este comic, scriitor şi actor american, iar tonul în care a scris cartea este unul amuzant şi captivant. Audiobook-ul Tata este grasă fost înregistrat în studio-urile editurii ACT şi Politon, în lectura plăcută a actorul Radu Gheorghe, având o durată de 08:29:08.

Abia aştept să întâlnesc oameni frumoşi şi să povestesc cu ei despre viata, dragoste şi iubire. Aceste lucruri existenţiale vieţii noastre!
Vă pup

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL