Articole Similare

Lăsaţi-vă doamnelor, sutienul, acasă şi luaţi-vă cu voi, mintea şi rujul roşu.

Lăsaţi-vă doamnelor, sutienul, acasă şi luaţi-vă cu voi, mintea şi rujul roşu.

Puneţi pe voi haine remarcabile, iar rochiile sa le purtati cu demnitate, doamnelor, cu demnitatea timpurilor în care ne aflăm, ca viaţa frumoasă pe care ne-o dorim, ca  timpul pe care îl dorim să treacă pe lângă noi şi să ne simtă parfumul fin.

Lăsaţi-vă dragelor, ochii simpli, pielea albă şi chipul neatins de fandoseală. Unduiţi-vă şoldurile atunci când mergeţi și gândiți-vă că în spatele vostru s-ar afla trei bărbaţi. Folosiţi-vă de simplitate şi frumuseţe naturală, pentru că nu se ştie niciodată cu cine veţi ajunge seara în pat. Pentru că nu se ştie niciodată ce stropi de ploaie vă pot picura sau cine ştie ce vânt va adia prin părul vostru.

Aspiraţi spre elegantă şi lăsaţi doamnelor inhibiţiile acasă, odată cu sutienul. Bărbaţilor le plac femeile naturale fără prea multe brizbrizuri. Nu uitaţi să fiţi frumoase pentru ei, nu pentru invidia altora, nu uitaţi să fiţi naturale pentru ceea ce vă doriţi mai mult în viaţă! Iubire, să fiţi iubite şi îndrăgostite.
Dacă vă lăsaţi doamnelor, sutienul, acasă nu uitaţi să luaţi neapărat cu voi şi sufletul. Ţineţi-vă mintea şi rujul roşu la îndemână, iar cu eleganţa unei femei mult prea frumoase pentru timpurile în care ne aflăm, sorbiţi-vă vinul roşu din pahar cu atâta elegantă, încât, timpul să uite să mai treacă.


Cartea erotică Amantele Trecutului o poți găsi aici: https://stylishedbooks.ro/produs/amantele-trecutului/


Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL