Articole Similare

Marile dureri şi pasiunile violente schimba profund inima omului.

Atât de mult ne schimbam uneori, ca nici nu ne mai recunoaştem. Poate ca inima noastră se adaptează unui alt univers, sau unui alt corp ori unor altor ochi, sau poate că deja mâinile noastre uita să mai îmbrăţişeze. Acaparaţi de pasiune şi în neştire chercheliţi de sentimente, noi ne schimbăm şi, aproape ca, nici viaţa nu ne mai recunoaşte. Trăim îndoielnic, mereu sub semnul întrebării şi a chinului, a frumuseţilor şi a fericirii, a durerii şi a lacrimilor. Ne pierdem zâmbetul prin labirinturi necunoscute, iar inima noastră profund suferă schimbări.

Ce mai face fericirea noastră, cea adevărată, atunci când noi ne schimbăm şi uităm de noi? Pe unde mai locuieşte şi, oare, care îi mai este destinaţia? Întrebări fără răspuns, doar timpul fiind salvatorul, doar timpul reuşeşte să lămurească şi să ne conducă pe calea cea bună.

Marile dureri ne schimonosesc, dar în acelaşi timp ne întăresc, iar pasiunile violente, cele care ne răstoarnă imaginea perfectă a vieţii noastre cu susul în jos, ne descoperă. Durerea o poţi încerca în singurătate însă bucuria pentru a o cunoaşte într-o măsura deplină, trebuie să o împarţi cu cineva.

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL