Articole Similare

Mesaj !

Mesaj !

Voi chiar nu vedeți? Este atâta monotonie în lume, atâta plictiseală în ceea ce facem, atâta neesență în vorbele noastre.

Cât de frumos este omul care spune adevărul, cum își duce el viața unde vrea și nu se lasă dus de viață. Cum face el ce-și dorește. V-ați întrebat vreodată?
V-ați întrebat vreodată..

Oare am un serviciu de care să fiu mulţumit? Oare îmi place cine sunt sau ce am reuşit să fur de la viaţa mă face să mă simt împlinit?

Ce alegem de fapt? Alegem să fim fericiţi sau doar chinuiţi de fericire. Ne complacem în job-uri nesemnificative, job-uri care ne ascund fericirea şi nu ne dau voie să ne bucurăm decât de contravaloarea muncii pe care reuşim să o prestăm cu chiu cu vai.

Suntem obligaţi să ne alegem meserii mizerabile pentru un bun trai, ne lăsăm aleşi şi călcaţi în picioare pentru o bună socoteală.

Ne iubim aşa cum suntem pentru, credem noi, faimă. Renunţăm să ne bucurăm de noi, de vreme sau de lună şi de stele. Renunțăm să ne bucurăm de viață.

Uităm cine suntem şi nu ne mai căutăm scopul pe Pământ. Alegem să fim fericiţi pentru nefericire. Nu mai suntem nimic, decât marionete ghidate de niște funii trase de însuși cei pe care îi alegem.

Putem fi schimbarea!
Trebuie să devenim entitatea de care NOI avem nevoie!
Merităm să iubim, să trăim, nu doar să rezistăm.
Suntem necesari, suntem buni, suntem ceea ce copiii noştri trebui să devină. Cei de sus, fără noi, NU pot fi.

Tu- cel care îmi dai răgaz acestor rânduri…
Poți fi schimbarea!
Iubește, trăiește, învață să asculți și întinde mâna.

Ceea ce vezi în jur este ghidat de curaj și nevoie de schimbare.

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL