Articole Similare

Mi-e dor de tine cu toate gândurile (erotic).

Mi-e dor de tine cu toate gândurile (erotic).

Caută-mă! Îndrăznești să-ți răscolești amintirile în care ți-am fost curvă și să te bucuri de cuvintele perverse pe care ți le șopteam atunci?

Oglinda îmi adăpostește chipul. Pică de pe umerii mei greutățile și rând pe rând îmi las pe boudoir-ul alb, bijuterille. Rămân goală. O femeie pe care dacă ai privi-o acum, ai iubi-o cu sinceritate. Închid ochii și las muzica să-mi îmbrace sânii, să-i mângăie și să ofere sfârcurilor tandrețea dorită. O voce de bărbat îi alintă și-i stârnește. Mi-aș dori să-ți fiu curvă din nou, să șifonez așternuturile sub privirea ta, să umezesc naivitatea lor și-n ochii tăi să dansez ca o prostituată mult dorită. Încep să mă mângâi. Cu mâna dreaptă îmi ating umărul stâng, apoi o plimb frenetic spre sânul excitat. Îmi șoptește că îi este dor de limba ta. Își urlă dorul după palmele tale și după tandrețea pe care doar tu știi să o oferi.

Visez sau tu mă cauți? Ai vrea să-ți fiu prezentă în vis? Sau vii să fii prezent în mine?

Te aștept. Goală și sinceră ca o zi de primăvară. Capricioasă și excitată. Umedă și răzgâiată. Vreau să-mi potolești excitația și dorințele temătoare care se dau în mine, să-mi pătrunzi vaginul și să-mi strângi la piept neînțelegerile.

Oferă-mi răspunsuri, haide! Mi-am pregătit scenariul, astăzi îți sunt curva pe care ai căutat-o toată viața și femeia pe care o vei iubi mereu…


Cărțile erotice scrise de mine aici: https://noicecitim.ro/pachet-amantele-trecutului


 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL