Articole Similare

Mulțumește pentru viață!

Mulțumește pentru viață!

Să nu ne înstrăinăm sufletul de gândurile chibzuite, să nu ne rătăcim de noi și să nu luăm viața celor care nu au avut viață.

Mulțumește pentru viață, bucură-te de măreția ei, sfințește-ți locul cu bunăvoință și iubire. Iubiți copiii și oferiți-le viața de care au ei nevoie, nu viața de care aveți voi nevoie.  Un copil care se naște înflorește în părintele său nemurirea, iar educația pe care acesta i-o dă va duce mai departe ștafeta. Mulțumește pentru viață oferind copilului tău blândețe, iubire, răbdare și chibzuință. Nu îi fura copilăria oferindu-i gadgeturi, nu îl desconsidera și nu îl evita în schimbul vieții tale liniștite.

Se vorbește foarte mult despre: NU AVORT! Iar eu, sub cunoștința multor povești susțin această cauză. Viața noastră înflorește atunci când un copil se naște, iar atunci când unul moare, se ofilește. Pământul fără copii ar fi lipsit de fericire, de puritate și gingășie. M-am născut din iubire, iar cu iubire transmit totul mai departe. Am fost copil, fetiță, adolescentă, acum sunt femeie și îmi doresc să devin cât de curând mamă. Este o esență a vieții, iar eu nu concep ideea de femeie fără a-și îndeplini rolul pe pământ. Femeilor, mamelor, nu faceți o crimă atunci când ”scăpați” de ”greșala” ce crește în pântecul vostru, nu! Ci renunțați! Iar o femeie cu adevărat puternică nu renunță la copilul ei.

Păcatul cel mai mare în fața ta și a Celui care ne păzește este lipsa iubirii, iubirea pentru tot. Dacă iubești nu poți omorî, nu poți fura, nu poți amăgi, nu poți vorbi de rău pe alții. Când cunoști iubirea și toate fețele ei, atunci ai început să te cunoști și pe tine. Iubirea te învață, iar dacă de multe ori greșim, iubind, vom descoperi adevărul.

Mulțumește pentru viață, înnoadă-ți lacrimile sub bărbie și construiește-ți din ele un zid protector. Oferă vieții tale, viață, zâmbet și ajutor părinților tăi, înțelegere și răbdare bunicilor, sacrificiu copiilor.


Cartile  Amantele Trecutului le poți găsi aici: https://stylishedbooks.ro/pachet-amantele-trecutului


 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL