Articole Similare

Nicio femeie nu-l vrea pe bărbatul pe care niciuna nu l-a avut.

Nicio femeie nu îşi doreşte un bărbat care a fost prea singur. Nu îşi doreşte unul fără povesti, fără amintiri, fără dureri şi suferinţe. Nicio femeie nu îşi doreşte monotonie şi plictiseala, chiar dacă deseori faţada spune altceva. Femeile iubesc cu pasiune, iar pasiunea lor prefera să atingă cote înalte, să fie paralizată de adrenalină, iar cu repeziciune inima lor să bată. Sunt lacome, iar poveştile, suferinţele, iubirile imposibile, bătăile de cap sunt pe placul lor. Femeile iubesc bărbaţii pentru tăria lor fizică şi slăbiciunea lor morala, iubesc braţele puternice şi ochii lor, iubesc sexul sălbatic şi să facă dragoste.

Femeile nu se mulţumesc cu un bărbat cuminte, cu unul pe care nu-l poate certa şi căruia nu îi poate reproşa niciodată nimic, nu. Femeii îi trebuie chin pentru a-şi putea scoate la iveală iubirea, femeii îi trebuie zbucium pentru a scoate la suprafaţa dorinţa şi pasiunea.

Nu iubim monotonia şi nu ne plac bărbaţii prea simpli fără un trecut vertiginos, bărbaţii plictisiţi de viaţă, care nu ştiu şi nu au învăţat cum să se comporte cu o femeie. Un bărbat are nevoie de mai multe poveşti pentru a înţelege care este cea mai frumoasă, iar unui bărbat nu îi poţi spune niciodată că ea este cea mai frumoasă femeie, nu! Pentru ca adevăratul bărbat, cel care a iubit viaţa şi poveştile frumoase, ştie să aleagă şi nu se repede la prima femeie ieşită în faţă.

Femeile adoră bărbaţii puternici, care ştiu să pună piciorul în prag. Bărbaţii care ştiu că iubirea nu se cumpără doar cu un buchet de flori. Ele iubesc bărbaţii cu un trecut plin, unul din care ei au învăţat şi, din care şi ea va învăţa.

Dintre un bărbat îndrăzneţ cu un trecut fermecător şi unul delicat cu prea multe flori, o femeie delicată îl înţelege pe cel îndrăzneţ. Nicio femeie nu alege pe bărbatul care a fost prea singur, pentru că acela nu a irosit nimic, iar tot ce nu a irosit niciodată se va năpusti asupra ei înzecit. Femeia vrea să înveţe şi sa fie învăţata, să ocrotească şi să fie ocrotita. Îşi doreşte totul în egală măsură, doar ca bărbatul ei, cel cu care îşi împarte nopţile, trebuie să fie puternic iar în faţa femeii să nu zăbovească niciodată.

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL