Articole Similare

Niciodată nu îmi voi cere scuze pentru că am fost o femeie al naibii…

Niciodată nu îmi voi cere scuze pentru că am fost o femeie al naibii…

Mi-am încredințat toate neplăcerile despre viață, m-am obișnuit cu vina și cu ochii mei care devin aspri uneori. Iubesc cinstea și adevărul înainte de toate, îmi recunosc greșelile și niciodată nu mă dau deoparte de la muncă. Sunt vicleană uneori pentru că așa mi se cere, sunt rea pentru că bunătatea mea nu le ajunge, devin impulsivă pentru că în urma mea se șușotesc minciuni. Devin un calvar, un vis urât sau un coșmar pentru că înainte să îți dai intersul să mă cunoști în profunzime, mă judeci adânc.

Nimeni nu își poate lua ca drept povară, perfecțiunea. Eu nu m-am născut așa, nu! Eu m-am născut să fiu uneori ipocrită, alteori neutră, de multe ori empatică. Sunt o cutie cu valori pe care dacă încerci să o descoperi ai să realizezi că nu pot fi cumpărată doar cu un zâmbet fals sau ieftin.

Niciodată nu îmi voi cere scuze pentru ceea ce sunt! Pentru că ce am devenit mă împlinește. Sunt liniște și urlet, chibzuință și păcat, emoție și prea mult patos, iar greșelile mele, cele pe care le-am făcut, sau cele pe care urmează să le fac, compun femeia aceasta, scorpia și păcatul.

Îmi ascult pașii în liniște ca și cum mi-aș asculta muzica sufletului în surdină. Am devenit o femeie perfidă, una care nu iubește monotonia și minciuna, sinceră și dată naibii…de puternică.


Cărțile erotice scrise de mine pot fi găsite aici: https://stylishedbooks.ro/pachet-amantele-trecutului


 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL