Articole Similare

Între timp, bărbații au devenit sclavii iubirilor pierdute și ai amantelor cu chip de „înger” .

Între timp, bărbații au devenit sclavii iubirilor pierdute și ai amantelor cu chip de „înger” .

Au devenit, da! Pentru că ceea ce repezintă femeia de acum, pentru toate calitățile pe care le-a deprins, ea îngenunchează bărbații inteligenți. Prin intermediul calităților pe care le-a dobândit subjugă bărbații inteligenți. S-a schimbat lumea, s-au schimbat ei și, mai presus de toate, s-a schimbat ea. A devenit femeia independetă care își dorește carieră, care adoră să fie puternică și echilibrată, care în ciuda tuturor poveștilor despre ea demonstrează cu perspicacitate că poate. Că într-o mână poate să își țină geanta, iar în cealaltă ambițiile, că poate purta tocuri și în același timp să facă piața, că poate fi frumoasă și fină, dar în același timp să gătească. Femeia de acum nu este doar femeia din fața aragazului, ci femeia din fața bărbatului.

Să fie simplă și cochetă, dar în același timp să fie și inteligentă. Femeia timpului în care ne aflăm a întors lumea preistorică cu susul în jos, mai ales pe cea a bărbaților. A scormonit, s-a mobilizat și a ajuns să devină ceea ce bărbații adoră acum. Puternică, inteligentă, elegantă, degajată, isteață și destul de emancipată timpurilor.

Ne întrebăm dacă această schimbare este una benefică?

Pentru unii nu, iar inconștient pentru toți, da! Pentru că bărbatul de acum, deși aparent puternic, în fața unei femei de acest tip se schimbă. Pentru că tot ce această femeie alcătuiește acum este diferit, iar această diferență îi scoate din minți. Știe să facă sex, dar și dragoste, știe să facă sarmale, dar să și aibă grijă de flori. Își poartă formele sexy cu mândrie, citește, este aranjată, zâmbește frumos și, ușor, ușor, printre micile imperfecțiuni devine perfectă. Nu pentru societate, nu, devine perfectă pentru el!

S-a schimbat femeia, iar bărbatul odată cu ea. S-au inversat rorurile, iar drăcoveniile de amante au devenit mult prea inteligente. Bărbații au înnebunit după nebunia lor, iar sub un semn al întrebării ei sunt dispuși să facă orice pentru a o cuceri. Până să o și sclavească!

Bărbații tânjesc după iubirile pierdute, iar femeia de astăzi caută ceva diferit. Caută să întrețină, să echilibreze o societate.

S-au schimbat și iubirile.

El iubește femeia, iar femeia iubește să fie ea.

El iubește femeia, iar femeia mai întâi se iubește pe ea.


Carte erotică o poți găsi aici: https://stylishedbooks.ro/produs/amantele-trecutului/


 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL