Articole Similare

Nu lăsa o partidă bună să îţi zăpăcească inima şi să crezi că eşti îndrăgostit.

Nu lăsa o partidă bună să îţi zăpăcească inima şi să crezi că eşti îndrăgostit.

Să nu crezi că nişte mângâieri în plus şi nişte zâmbete şirete pe sub mustăţi îţi vor îmbunătăţi viaţa. Şi, te rog să nu crezi că tot ce este frumos este neapărat şi bun. Poate fi bun doar acolo, în patul tău, să facă până şi aşternuturile să urle, dar trebuie să înţelegi că mai bine este să învăţaţi împreună plăcerile, decât să fie bun doar în pat şi atât. Să nu crezi că un sex bun îţi poate prelungi fericirea şi, te rog să nu uiţi, plăcerea nu poate fi niciodată confundată cu starea de ataşare, de compatibilitate pe viitor, de înţelegere şi de faptul că pe viitor îţi poate oferi zâmbete toată viaţa. Nu te pripi şi nu te avânta după o aventură îndoielnică. Te poate costa chiar viaţa! Viaţa ta, cea frumoasă, despre care nu poţi vorbi la nesfârşit doar despre sex.
Sexul bun îl ai odată şi este perfect! Dar la fel şi viaţa, tot una este şi nu merita ca aceasta să fie trăită doar aşa, cu plăcerea de a fi doar satisfăcut. Sexul, da este important într-o relaţie, iar acesta de fiecare dată trebuie să echilibreze balanţa. Da, trebuie să o echilibreze, nu să rămână atârnată doar într-o singură poziţie. În viaţă totul este trecător, iar poziţiile trebuiesc schimbate. 🙂 S-ar putea la un moment dat să nu îţi mai placă sau, mai rău, să te plictiseşti.
Nu lăsa o partidă bună să te zăpăcească. Ar fi păcat să confunzi lucrurile, să nu faci diferenţa dintre bine şi rău. Ar fi păcat să nu înţelegi că viaţa nu se rezumă doar la atât. Ar fi păcat să nu îţi găseşti pe cineva de care să te îndrăgosteşti pur şi simplu, fără să ajungi în pat, fără să nu înţelegi mai întâi cum stau lucrurile. Da, sexul este un medicament bun într-o relaţie şi nu numai. Dar, repet. Nu confundaţi, nu zăpăciţi inima cu lucruri mici. Zăpăciţi-vă în siguranţă. Asiguraţi-vă mai întâi. Fiţi siguri şi atenţi la viitor. Prezentul contează, aşa este, dar viitorul este mâine, sau peste un an când, s-ar putea să plângi şi să suferi. Când totul va fi târziu pentru a înţelege că viaţa ta se leagă de tot, nu de doar o partidă bună.
Atunci când ne îndrăgostim ne prostim, uităm de noi şi uitam să fim pragmatici. Iar sexul nu ar trebui să facă parte din această categorie. Această plăcere ne potoleşte, ne linişteşte şi ne eliberează. În sex nu trebuie să fii prost, în sex trebuie să fim deştepţi, să profităm iar apoi să plecăm. Senini şi liberi, satisfăcuţi şi beţi de mândrie. Cu zâmbetul pe buze şi fericiţi, doar atât.

Nu lăsa o partidă bună să te zăpacească. Las-o să te mulțumească și să te recompenseze. Dragostea nu se satisface cu doar atât. Ea are nevoie de multe lucruri.

Sex gasesti orinde, dar timpul care a trecut nu prea il mai poti găsi

 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL