Articole Similare

Nu pierde o relaţie doar pentru câteva greşeli. Nimeni nu este perfect, cu toţii greşim. Până la urma pasiunea învinge perfecţiunea.

Nu pierde o relaţie doar pentru câteva greşeli. Nimeni nu este perfect, cu toţii greşim. Până la urma pasiunea învinge perfecţiunea.

În viaţă este cel mai greu să-ţi pierzi familia, prietenii şi iubirea. Aşa că nu lăsa micile greşeli, păcate, placeri să învingă sentimentele dintre voi. Nu lăsa să distrugă ce ar putea să construiască o lume, una frumoasă. Nu fi egoist şi, nu te gândi ca tu nu greşeşti. Cu toţii greşim, cu toţii avem placeri ascunse, tuturor ne plac anumite lucruri, avem vicii şi plăceri neînvinse. Nu le lăsa să te distrugă, nu le lăsa să-ţi spulbere visele şi nu, te rog frumos, nu irosi lacrimile doar pentru nişte prostii. Pentru orice lucru viu în lumea aceasta exista rezolvare, pentru ce este mort dispare totul, iar apoi vei regreta. Aşa că nu te lăsa condus de supărări, de mâhniri şi comunică, salvează-ţi relaţiile şi povestea, salvează-ţi lumea şi construieşte. Nimic nu este perfect, totul se strică sau la un moment dat se demodează. Toţi avem nevoie să luăm o gură de aer proaspăt şi, toţi greşim.

Nu pierde tot ce este mai frumos doar pentru că omul de lângă tine greşeşte. Toţi ne primim răsplata după fapte iar până la urma viaţa le va aşeza aşa cum trebuie. Toţi visăm să facem sex sălbatic cu o persoană străină, toţi avem placeri ascunse, majoritatea oamenilor mint în favoarea salvării unei relaţii. Aşa cum bărbaţii visează să facă sex cu două femei aşa şi noi femeile dorim, poate, acelaşi lucru. Cu toţii greşim, chiar dacă ascundem, chiar dacă nu vrem să recunoaştem, iar aceste lucruri nu sunt de condamnat. Pentru ca viaţa este scurtă, prea scurtă şi prea înşelătoare ca să nu profităm de ea. Ca să nu fim şi noi curve. Existăm unii pentru alţii iar comunicarea ajuta la orice, bineînţeles cu limita.

Cu toţii greşim inevitabil! Iar cei care îşi asumă acest lucru sunt salvaţi. Este minunat să ne recunoaştem din greşeli. Să le ţipăm şi să le urlăm, pentru că poate atunci se vor transforma din probleme, în lucruri pe care tu ţi le doreşti, în sentimente care te definesc, în tu.

Greşelile se repara, dar pierderile foarte greu le recuperezi. Vei suferi atunci când va trebui să ierţi, dar mai mult vei suferi atunci când pierzi.
Până la urma afecţiunea, sentimentele vii, pasiunea şi iubirea învinge! Învinge tot ce este perfect pentru ca acest aspect nu contează. Pentru că perfecţiunea se construieşte încet, printre prea multe dărâmături, cu prea multă muncă şi iubire.

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL