Articole Similare

O relaţie adevărată este atunci când vă puteţi spune unul altuia orice. Fără secrete şi fără minciuni.

O relaţie adevărată este atunci când vă puteţi spune unul altuia orice. Fără secrete şi fără minciuni.

Mi-am formulat în tăcere poate cele mai tâmpe minciuni despre iubire şi cele mai neînţelese gânduri despre dragoste. Mi-am irosit nopţile să îi înţeleg durerea şi să o vindec. Am respirat mai mult oxigen prin nările iubirii, iar plămânii mi i-am aerisit de fiecare dată cu dragoste, fără ca măcar să fi înţeles ceva din ea. Simţeam şi pentru mine ar fi fost de ajuns, atunci! Ar fi fost de ajuns să rămân pururea aeriană şi îndrăgostită, cu fluturi în stomac şi nemâncată. Tristă şi veselă, neînţeleasă şi aprigă. Ar fi fost de ajuns să rămân cu „mi-e dor de mine” cea tânără şi neînţeleasă, cea naivă şi prea prinţesă. Dar am crescut şi m-am transformat din prea multă dragoste dăruita în iubire înţeleasă şi aprofundată mai mult decât mi-aş fi imaginat vreodată. Am devenit eu, cea de acum, mai sinceră decât marea şi munţii pe care îi iubesc. Am devenit stăpâna peste o veche poveste, peste cea mai frumoasă poveste. Am devenit ceea ce omul îşi doreşte să iubească. O persoană sinceră şi devotată.

Întotdeauna mi-am imaginat o relaţie, un el şi o ea. O sferă perfectă. Exact ca un cerc care nu poate fi spart. Exact ca un inel care nu poate fi niciodată strivit. Aşa am visat eu totul de cât eram cât o ghemotoacă.; ca o relaţie este perfectă, un el şi o ea se completează, iar acolo minciunile şi secretele nu trebuie să intervină. Nu mi-am imaginat niciodată, atunci, că o relaţie nu poate fi perfectă, ca acei doi oameni care se ţin de mâna mereu, se mai şi cearta. Eu mă gândeam că ei mereu se iubesc, se mângâie şi îşi spun din secrete. Aşa mi-am imaginat eu atunci iubirea dintre ei. Atât de perfectă şi atât de frumoasă. Eram copil şi visam, eram curioasă şi mereu îmi doream să ajung şi îndrăgostită. Mă visam stând pe bancă cu viitorul iubit, spunându-ne ascunzişurile. Visam şi credeam că lumea mea, cea pe care eu atunci mi-o construiam va fi una perfectă.

O relaţie adevărată este cea pe care ţi-o construieşti exact aşa cum ai visat! O relaţie adevărată este pură şi fără ascunzişuri. Exact ca atunci când eşti copil. Într-o relaţie lacrimile curg în patru palme iar fericirea se construieşte din patru mâini. Într-o adevărată relaţie toate secretele se ştiu, iar minciunile nici nu îşi au rostul. Într-o relaţie adevărată totul este permis. Priviți-vă în ochi și spuneți-vă sincer adevărul, chiar dacă va durea, chiar dacă nu știm dacă ne va ierta. Important este să fim curați si simpli intr-o relație în care se întamplă prea multe lucruri.

Intr-o relație adevărată sunteți doar voi, copii, proști, tâmpi, beți, goi, cu cicatrici, urâți și frumoși. Dar niciodată mincinoși și cu prea multe secrete. Niciodată perfecți și niciodată răi.
Fără secrete şi fără minciuni, aşa se edifica spre nemurire cea mai veche poveste pe care cu toţii ne dorim să o citim sau să o auzim.


Romanul erotic Amantele Trecutului îl poți găsi aici: https://noicecitim.ro/pachet-amantele-trecutului


 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL