Articole Similare

O relaţie frumoasă este bazată pe două lucruri: primul este să apreciezi asemănările, iar cel de-al doilea să respecţi diferenţele.

O relaţie frumoasă este bazată pe două lucruri: primul este să apreciezi asemănările, iar cel de-al doilea să respecţi diferenţele.

Apreciază şi respectă! Apreciază faptul că îţi sunt asemenea şi respectă-mă, te rog, obişnuieşte-te cu gândul că sunt un om diferit. Cu principii, vise, gânduri, idei, plăceri diferite. Apreciază faptul că dintr-o coincidenţă sau nu, am devenit o relaţie. Una frumoasă, pot spune eu! Mai ales că ne potrivim atât de bine, în tot. Mai ales ca de acum îţi cunosc ochii şi zâmbetul, mustrările şi suferinţa, mimica fetei şi gesturile braţelor. Probabil am apărut ca o coincidenţă banală în viaţa ta şi, probabil că, am devenit cea mai diferită asemănare dintre toate. Paradoxal totul s-a întâmplat pe dos, iar eu acum sunt ce nu ţi-ai fi putut imagina vreodată.

Dragule, de atâtea ori ţi-am spus! Respectă-mă pentru ce sunt şi pentru ce îmi doresc să fiu lângă tine. Ascultă-mă şi lasă-mă să fiu eu. Nu mă mai certa că sunt diferită şi gândesc total pe dos față de tine. Nu mă mai certa că îmi cos gândurile pe dos, iar versurile mi le scriu de la sfârşit spre început. Ştii bine şi, te-am anunţat de la bun început. Sunt bizară!

O relaţie frumoasă este bazată pe două lucruri! Şi nu vorbesc prostii, am încercat-o pe propria piele şi ştiu că se întâmpla să avem şi asemănări, se întâmpla ca dintr-o coincidenţă să se potrivească minutele când ne uitam la ceas, să ne spunem noapte bună cu voce tare în acelaşi gând, să iubim aceeaşi culoare, acelaşi film franţuzesc şi aceeaşi muzică rusească. Se întâmpla, da! Se întâmpla chiar până la urmă şi, sper că nu dintr-o coincidenţă să ne iubim, să ne sincronizăm paşii şi mâinile. Să mergem în locuri diferite iar lucrurile să se petreacă la fel. Se pot întâmpla multe lucruri, iar eu, ţie îţi voi respecta mereu faptul că eşti diferit. Prea diferit uneori de restul lumii şi de mine. Atât de diferit că mă uimeşti şi aproape că îmi dai lumea peste cap. Relaţiile frumoase îşi recunosc din defecte şi recunosc că nu pot fi perfecte. Recunosc că nu totul este ideal, minunat, formidabil. Recunosc că se iubesc printre certuri şi înjurături, printre vorbe tăioase şi momente grele.

Respectă pe cel de lângă tine, iar apoi apreciază pentru tot ce este şi îşi dă interesul să fie lângă tine.


Cartea erotică o poți găsi aici https://stylishedbooks.ro/produs/amantele-trecutului/

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL