Articole Similare

Oare ce este mai uşor? Să câştigi la păcănele ori să cucereşti inima unei femei inteligente?

Să ai mania jocurilor de cazino este cu adevărat o boală fără leac, iar când îţi pierzi banii în neştire în baza unor numere, butoane etc. acolo intervin cu siguranţă cele mai grave probleme. Acolo îţi pierzi şi timpul, şi energia, şi nervii, şi banii. Practic te pierzi pe tine, această luptă pentru avuţie fiind una dintre cele mai grele, mai ales când încerci să o câştigi printr-un joc care provoacă dependentă. Şi nu înţeleg de unde atât de multă plăcere să îţi pierzi proprii bani într-un labirint al neînţelegerii. Să îţi iroseşti timpul încercând să înmulţeşti ceva ce oricum vei pierde. Nici măcar nu ai nevoie de inteligenţă, nici măcar nu te relaxezi şi nici măcar nu înveţi ceva folositor din acele butoane apăsate la nesfârşit. Doar am văzut, din întâmplare, acum câţiva ani, la diverşi prieteni cam ce ar însemna această „boală”. Nu ştiu cu ce se mănâncă şi nici nu vreau să aflu vreodată.7970b98d76f897c24c0150f6ba9794f2

Pur şi simplu cred că aceste preocupări sunt ocupate de oamenii slabi, oamenii care nu ştiu că este mult mai uşor să cucereşti o femeie frumoasă, inteligenta, o viitoare iubire care ar putea astupa din aceste greşeli ale vieţii. Că ar fi mult mai uşor, în cazul în care iubirea ocupa cealaltă parte a patului – să ieşiţi la o plimbare cu bicicletele, să vă bucuraţi de căldura soarelui, de liniştea pădurilor şi a munţilor, să fiţi fericiţi şi să vă iubiţi.

Nu pierdeţi timpul inutil. Este mai preţios decât vă puteţi imagina, nu pierdeţi timpul ignorând importanta iubirii şi lucrurilor frumoase din viaţa voastră. Jocurile de cazino sunt doar pentru a vă distrage, pentru a lăsa diavolul să pătrundă în gândurile şi familia voastră.
Este foarte uşor să cucereşti o femeie inteligenta. Şi dacă o cucereşti este foarte important să ştii ce să faci cu ea.
Este greu să te complaci în lucruri inutile, în butoane fără sens şi numere care oricum nu îţi vor prelungi şi nici nu îţi vor face viaţa mai frumoasă. Pe când o femeie…poate!

 

 

  

Anul acesta particip la Premiile Radar De Media. Dacă iți place ce scriu m-aș bucura să am susținerea ta.

Mulțumesc.

alexandra-gheorghe.ro

alexadnra gheorghe premiile radar 2016

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL