Articole Similare

Oare mai este conversaţia cel mai sexy preludiu?

Oare mai este conversaţia cel mai sexy preludiu?

Oare s-a uitat cât de frumos şi pasional este acest lucru? Se mai ştie câte emoţii şi câtă gingăşie se afla într-o conversaţie? Chiar şi atunci când ea este un preludiu. Chiar şi atunci când abia ne cunoaştem şi, mai ales, când suntem îndrăgostiţi, când iubim. Ce frumos pierdeam nopţile închinându-ne în faţa unei sticle cu vin, uitând de timp, de dimineaţă, de faptul că a doua zi lumea va începe din nou să se urască. Discutam atâtea prostii, copilăream atât de mult, fabulam, puneam afaceri pe picioare, ne zâmbeam tacticos, ne ţineam în braţe stânjeniţi. Cât de frumos! Oare mai există aşa ceva? Oare se mai pierde timpul în aşa hal şi, oare, mai cunoaşte cineva ce înseamnă să conversezi? Sau tehnologia a acaparat cu totul minţile noastre?

Conversaţia stimulează mintea transmiţând către corp pasiune. Ţine flacăra aprinsă într-o relaţie şi nu numai. Întăreşte relaţii şi ajuta la descoperirea persoanelor din jurul nostru.

Mai este conversaţia cel mai frumos gând de dimineaţă? Mai există bănci în care se cuibăresc copii, mai există oare frig să asculte bazaconiile lor şi nopţi de vară care găzduiesc poveşti de îndrăgostiţi prea tineri? Se mai colinda fără rost cărări ascunse, drumuri printre blocuri şi, oare, a mai rămas conversaţia cel mai simplu pas către un sărut?

Conversaţiile în relaţie sau în afara ei ne ajută să descoperim. Lumea, oamenii, tehnicile şi metehnelor lor. Ne ajută să descoperim lucruri despre noi, ne incita şi ne încurajează. Nu există o regulă în conversaţie, în afară de respect. Tot ce trebuie este să laşi liber totul, să laşi discuţia să curgă, iar apoi ai să vezi! Vei avea parte de cea mai călduroasă îmbrăţişare, de cel mai sincer sărut şi de cea mai frumoasă noapte de dragoste.

Îmi doresc să cred că încă nu am uitat de acest lucru, iar când vine vorba de noi, uităm de tehnologie, de telefoane şi tablete şi rămânem pur şi simplu: goi, tineri, bătrâni, cu probleme, cu vise neîmplinite, cu bucurii şi regrete. Cu poveşti pe care ne dorim să le povestim, cu lucruri pe care vrem să le realizăm, cu dureri şi chinuri. Pur şi simplu să conversăm, să ne discutăm plăcerile ascunse şi fanteziile. Să ne îmbătăm şi să fim prea sinceri, iar apoi să ne iubim, conversaţia fiind cel mai frumos preludiu.

——————————————————————————-

Dacă dorești să afli misterul amantelor, poți comanda romanul erotic #AmanteleTrecutului aici: https://stylishedbooks.ro/produs/amantele-trecutului

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL