Articole Similare

Poţi să-mi spui că sunt de modă veche, dar eu chiar iau în serios: dragostea, sexul şi sentimentele.

Mă poţi certa, să râzi de mine şi să crezi că sunt de modă veche. Îţi dau voie să crezi orice despre mine, la naiba. Ce crezi? Ca ale tale vorbe şi gânduri îmi croiesc drumul sau mă fac mai fericită? Nu! Eu rămân aşa, de modă veche, cu muzica veche şi pantofii mei vechi mult prea dansaţi. Rămân aşa, învechita alături de tot ce este vechi şi frumos. M-am adaptat timpului vostru. Nu este de ajuns? Nu credeţi că îmi cereţi prea multe? Să renunţ la mine şi la toată frumuseţea, la toate adevărurile frumoase despre dragoste şi despre iubire, la sentimente şi la copilării, la naivitate. Nu vreau să renunţ. Pur şi simplu. Eu mă simt bine aşa, să lupt pentru visele mele, pentru tot ce am închegat până acum, pentru durerile şi chinurile mele. Vreau să rămân aşa, perimată, anacronică timpului vostru pe care voi mă forţaţi să-l trăiesc. S-a dus naibii tot, nu se mai înţelege nimic din dragoste şi din iubire. S-au dus poveştile frumoase şi cărţile citite pe furiş, s-au dus gândurile cu fluturi în stomac. Acum se visează doar la avuţie materială, de mult uitându-se şi de cea spirituală, psihologică, emoţională. Am rămas doar să luptăm doar pentru supravieţuire, uitând că undeva, sus pe cer, stelele încă ne mai veghează, iar anotimpurile trec frumos, prea frumos pe lângă noi, fără ca măcar să mai băgăm de seamă acest lucru.
Poţi să îmi spui, eşti învechită! Râzi prea tare şi pari prea fericită, eşti prea sinceră şi nu vrei să fii de actualitate. Exagerezi cu iubirea şi muzica ta şi cu tot! Poate exagerez, da! Poate că nu vreau să uit de tot ce mă face fericită şi, poate ca, am analizat cât se poate de bine care dintre aceste două lumi mă pot satisface. Şi am ales să rămân între. Să rămân femeia învechită care iubeşte tot şi nu uita niciodată de sentimente, şi cea care a reuşit să se adapteze, vouă, celorlalţi, care nu vreţi să înţelegeţi că totul, absolut totul se crează cu sentimente, cu muzică frumoasă şi dragoste. Începând de la cariera, relaţii, prietenie, dezvoltare personală. În tot se investesc sentimente iar ele, până la urmă ar trebui să ne definească.

Nimic nu îmi va distruge viaţa. Nici actualitatea şi nici oamenii care nu mă pot suporta aşa. Old women, so strog and honest. So happy and drunk.
Eu prefer să iau în serios totul. Să testez viaţa cu toate limitele ei, să fiu bună dar şi rea, să iubesc dar să şi urăsc, să fac dragoste dar şi sex, să beau vin roşu şi să dansez. Învechita cu tocurile cele mai subţiri, mereu pozitivă şi relaxată. Aşa, printre firmituri de dezamăgiri şi regrete, eu nu voi renunţa niciodată! Să fiu beată de fericire, prea multă dragoste si patimaș sex.

Mai bine acuzată, decât nefericită. Mai bine de moda veche, decât să îmbătrânesc prea singură, prea rece, uitată de toți, până și de tot ce a trecut, si de nimic din ce nu o să mai fie.

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL